Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Purina Hondenvoer

Meer informatie

1 - 24 van 39 Producten

Pro Plan Hondenvoeding

Purina wilde graag vernieuwend zijn en ging vlees als hoofdingrediënt gebruiken in voer. Dit innovatieve proces staat nu bekend als Purina Pro Plan; één van de eerste merken huisdierenvoeding die écht vlees gebruiken. Hier zijn wij van Medpets ook fan van! Purina Pro Plan heeft verschillende smakelijke hondenvoer, voor huisdieren van alle soorten, rassen en leeftijden. Elke voeding bestaat uit een speciale formule voor een optimale gezondheid. Graag leggen we jou uit waarom Purina Pro Plan zo goed voor ze is!

Hondenvoer voor alle leeftijden

Voor de jonge viervoeters is er Purina Pro Plan Puppy met OPTISTART. Deze speciale formule voorziet jouw jonge pup van alle essentiële voedingstoffen die hij nodig heeft om gezond op te groeien. Wanneer jouw hond volwassen is kan hij overstappen op Purina Pro Plan met OPTIBALANCE Deze voeding ondersteunt de gewrichten van je actieve hond en helpt tekenen van ouder worden tegen te gaan. Tot slot schotel jij je oudere hond Purina Pro Plan Senior voor. OPTIAGE is de formule die jouw hond helpt om langer actief, vrolijk en alert te blijven.

Honden met specifieke behoeftes

Daarnaast heeft Purina Pro Plan ook voedingen voor honden met specifieke behoeftes. Voor honden met een gevoelige spijsvertering of een onrustige maag is er Pro Plan OPTIDIGEST. Deze formule bevat een speciale bron van prebiotica waardoor de bifidobacteriën toenemen, dit zorgt voor een betere balans van de darmflora. Het helpt ook de cellen van de darmen te voeden voor een gezonder spijsverteringskanaal.

Neiging tot overgewicht

Voor honden die (aanleg tot) overgewicht hebben of een gezond gewicht willen behouden na steriliseren is er de Pro Plan OPTIWEIGHT. Dit recept biedt bovendien ondersteuning aan de hartfunctie en gewrichten.

Actieve honden

Is je hond juist erg actief? Dan is Pro Plan OPTIPOWER een échte aanrader. Dit recept voorziet jouw sportieve hond in zijn hoge energiebehoefte. De hondenbrokken hebben een heerlijke kipsmaak.

Gevoelige huid

Sommige honden hebben een gevoelige huid. Deze honden kan je ondersteunen met Pro Plan Sensitive Skin van Purina. Deze voeding bevat een beperkt aantal eiwitbronnen om mogelijke huidreacties van gevoelige honden te helpen verminderen. De voeding is verrijkt met Pro Plan OPTIDERMA. Dit houdt in dat de voeding met hoge gehaltes antioxidanten, zoals vitamine E en C, een sterk immuunsysteem ondersteunt. Daarnaast bevat het specifieke gehaltes aan omega 3-vetzuren om de gevoelige huid te ondersteunen. Het helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen

Purina DentaLife

Purina DentaLife zijn heerlijke kauwsticks voor honden. De sticks hebben een flexibele kauwbare textuur, waardoor ze bijdragen aan de gebitsverzorging van jouw viervoeter. De DentaLife Sticks worden nog aantrekkelijker door de heerlijke kipsmaak. Kauwen maar!

Wil jij jouw hond elke fase van zijn leven het allerbeste geven? Bekijk dan snel het volledige assortiment van Purina Pro Plan.