ProDen

ProDen is een bedrijf dat 15 jaar geleden begonnen is met het produceren van dagelijkse mondhygiëne producten voor dieren. Het bedrijf is gevestigd in Zweden en heeft het patent op ProDen PlaqueOff. De producten van ProDen helpen om tandsteen te verminderen en het gebit witter en schoner te maken. Medpets heeft twee producten van ProDen in het assortiment, namelijk de hond en de kat variant van de ProDen PlaqueOff.

Aanbod

De ProDen PlaqueOff is een natuurlijk poeder op basis van zeegras tegen tandplak en tandsteen. Dit voedingssupplement is rijk aan jodium en bevat belangrijke vitamines en mineralen. De ProDen PlaqueOff Cat is een speciaal supplement, speciaal gemaakt voor katten. Dit poeder is ook op basis van zeegras en helpt tandplak, tandsteen en een slechte adem te voorkomen bij katten. Door de toevoeging van biergist wordt dit product sneller geaccepteerd door katten.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten