Petosan Puppy

Petosan Puppy

Petosan Puppy tandelborstelset is helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk voor alternatieven in onze Gebitscategorie.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Gebitsverzorging

Wanneer het gebit van de hond wordt verwaarloosd, kan het dier zelfs tanden en kiezen verliezen. Veel erger is dat de gezondheid van uw hond door gebitsproblemen in gevaar wordt gebracht. Tandplak (ook wel tandplaque genoemd) is een nauwelijks zichtbaar laagje dat zich voortdurend op de tanden vormt. Het bestaat uit voedselresten, slijm en bacteriën. Wanneer het niet verwijderd wordt, verkalkt tandplak naar tandsteen. Tandplak kunt u zelf helpen verwijderen; tandsteen kan alleen door uw dierenarts verwijderd worden.

Petosan Puppy

Het poetsen van de tanden moet eigenlijk al beginnen wanneer de hond nog pup is. Door te poetsen met deze speciale puppyset zorgt u voor een gezond hondengebit. Als u al begint met poetsen terwijl uw hondje nog pup is, kan deze er aan wennen en zal de volwassen hond er geen probleem mee hebben als u hem in de toekomst regelmatig poetst. De Petosan Puppy tandenborstelset bevat de volgende producten:

  • Tandendoekje microfiber: Anti-microbieel en zelfreinigend
  • Tandpasta met kipsmaak: Enzymentandpasta, 20 gram
  • Tandenborstel twin head : Door de stand van de borstels (in een hoek van 45° naar de tanden en tandvlees van de hond) wordt in één beweging de binnen- en buitenkant van de tanden gepoetst.
  • Leuke opbergbox

Poetsinstructie

Voor het poetsen hoeft de bek van uw hond niet helemaal open. Het is in de meeste gevallen voldoende om de lip op te tillen en vervolgens alle zichtbare delen aan de buitenkant van de tanden en kiezen te reinigen. De binnenkant van de tanden en kiezen poetst uw hond zelf met zijn tong. Een aantal tanden en kiezen van de bovenkaak schuren delen van tanden en kiezen in de onderkaak schoon. Hoe vaker u poetst, hoe sneller uw hond eraan went en hoe beter het uiteraard voor het gebit van uw hond is. Voor het voorkomen van tandsteen hoeft u echter niet vaker dan één à twee keer per week te poetsen.

Naast Petosan puppy beschikt Medpets over Het tandendoekje, de tandpasta en de tandenborstel van Petosan.

Product ID: 1992
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Petosan Puppy ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling