Productafbeelding /6
Product afbeelding van Nina Ottosson Dog MixMax

Nina Ottosson Dog MixMax

Verberg traktaties en uw hond kan aan de slag met het MixMax spel. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor hond en baas. Het is ook mogelijk om het geavanceerde spel om te toveren naar een ware super puzzel door meerdere MixMax spellen aan elkaar te klikken.

   » Meer informatie

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16398 reviews
4 varianten, vanaf: € 20,25
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 2 - Kunststof € 20,25
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 2 - Hout € 30,50
Niet meer verkrijgbaar 
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 3 - Kunststof € 20,25
Niet meer verkrijgbaar 
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 3 - Hout € 30,50
Niet meer verkrijgbaar 
Productinformatie

Verberg traktaties en uw hond kan aan de slag met het MixMax spel. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor hond en baas. Het is ook mogelijk om het geavanceerde spel om te toveren naar een ware super puzzel door meerdere MixMax spellen aan elkaar te klikken.

Dog MixMax

Het Mixmax Spel bestaat uit een speelbord en losse doppen, die u in het spel kan schuiven. In de doppen zit bovenin een opening waar u de snoepjes in kan plaatsen. Schuif volgens de gebruiksaanwijzing de doppen in het speelbord. Begin met één spel. Laat uw hond er zelfstandig achter komen hoe een dop uit één van de zijkanten van het spel geschoven kan worden. Wanneer het uw hond is gelukt een dop uit het spel te schuiven, komt het snoepje er uitgerold. Wanneer uw hond de werking van het spel door heeft, kunt u meerdere MixMax spellen aan elkaar klikken. Let daarbij wel op dat het moeilijkheidsniveau van de spellen juist is afgestemd op uw hond. Voor meer informatie over de spellen van Nina Ottosson kun je kijken op de merkpagina.

Let op: Geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd, ras of grootte.

Materialen

De Dog MixMax is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar.

  • De spellen van hout zijn zwaarder van gewicht en daardoor geschikt voor enthousiaste en grote honden. De houten versie is gemaakt van gecertificeerd MDF hout, dit houten spel kan gereinigd worden met een vochtige doek. Na veelvuldig gebruik kan het spel worden opgeschuurd met fijn schuurpapier.
  • De kunststof versie is gemaakt van gerecycled kunststof, wat gemakkelijk kan worden gereinigd met water en zeep of in de vaatwasser kan worden geplaatst. Controleer na het wassen altijd of er geen zeepresten zijn achtergebleven.

 

Beoordelingen voor Nina Ottosson Dog MixMax

Heb je ervaring met Nina Ottosson Dog MixMax ? Geef ons dan je mening over dit product.

“leuk maar met ruimte om te smokkelen!”

Door 

Niets leukers voor een hond dan te puzzelen. Alleen doen als de hond niet te moe of te druk is. Het is een beetje jammer dan de schuifstukjes om bepaalde stukken wat meer ruimte hebben, waardoor de kleine knakker van mij hem eruit wipt voordat hij eruit is geschoven. Ik zie al dat bij de aansluitende delen dit niet meer kan.

“Leuk spelletje”

Door 

Ik heb de houten variant, level 2 gekocht en de hondjes (chihuahua en kruising chihuahua) vinden het geweldig. Het is een hele uitdaging voor ze om de snoepjes eruit te krijgen. Ze worden helemaal blij als ik de puzzel tevoorschijn pak. Goede aankoop geweest!

“Slecht omdat het niet uit massief hout bestaat. Hond bijt he”

Door 

In enkele minuten heeft mijn hond de boel gesloopt omdat het geen massief hout is

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit