PetAg KMR Kittenmelk
PetAg KMR Kittenmelk
PetAg KMR Kittenmelk
PetAg KMR Kittenmelk
PetAg KMR Kittenmelk
PetAg KMR Kittenmelk

PetAg KMR Kittenmelk

PetAg KMR Kittenmelk is een bijvoeding voor kittens, als aanvulling op de moedermelk. KMR Kittenmelk kun je gebruiken in geval van nood in het prille begin.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

PetAg KMR Kittenmelk

 • Bootst de moedermelk na met eenzelfde samenstelling van proteïnen, vet en koolhydraten
 • Bevat vitaminen en mineralen om de ontwikkeling en groei van de kitten te bevorderen
 • Is gemakkelijk te verteren
 • Is gemakkelijk in het gebruik

Indicaties

 • Aanbevolen als bijvoeding voor kittens, die extra voeding kunnen gebruiken. Vanaf de geboorte tot een leeftijd van 6 weken.
 • Eveneens aanbevolen voor groeiende kittens of volwassene katten, die een bron van goed verteerbare voedingsstoffen vereisen.

Dosering

PetAg KMR Kittenmelk moet minimaal 2 dagen gegeven worden. Geef ongeveer 2 theelepels (30 ml) bij 115 g lichaamsgewicht. Zorg ervoor dat de kat gelijke porties verdeeld over de dag krijgt. Kleine, verzwakte kittens kunnen KMR Kittenmelk om de 3-4 uur krijgen, terwijl grotere kittens het prima doen als ze het om de 8 uur krijgen. Weeg de kittens dagelijks voor de juiste dosering. Zwangere of lacterende poezen en opgroeiende kittens (na het spenen) mogen dagelijks 1 theelepel (15 ml) bij 2.2 kg lichaamsgewicht.

Het KMR Emergency Pack bevat 12 handige portiesachets. Deze sachets bevatten 21 gram welke met water aangelengd kunnen worden tot 140 ml kittenmelk.

Als de kittens geen moeder meer hebben of als de moeder geen melk geeft, kan je kiezen voor PetLac Kitten Melk. Dit is een complete voeding voor kittens die wees of afgestoten zijn.

Houdbaarheid

KMR Kittenmelk is na opening 72 uur houdbaar in de koelkast.

Samenstelling

Magere melkpoeder, caseïne, plantaardige olie, botervet, maïssiroop poeder, mono- en diglyceriden van eetbare vetzuren, lecithine, L-arginine, choline chloride, calciumcarbonaat, kaliumchloride, monokaliumfosfaat, magnesiumsulfaat, zout, carrageenan, tricalciumfosfaat, dikaliumfosfaat, taurine, ferrosulfaat, dicalciumfosfaat, ascorbinezuur, zinksulfaat, niacinamide, supplement van vitamine A, kopersulfaat, supplement van vitamine E, supplement van vitamine D3, calciumpantothenaat, mangaansulfaat, kaliumcitraat, thiamine mononitraat, pyridoxine hydrochloride, riboflavine, kaliumjodide, supplement van vitamine B12, foliumzuur, biotine.
Bevat geen conserveringsmiddelen.

Product ID: 772
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met PetAg KMR Kittenmelk ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Geweldige goeie melk
Door , 29 oktober 2019

Goed verteerbaar en zeer goeie melk

Perfect voor kittens!
Door , 17 juli 2019

Goed product!

uitstekend
Door , 16 juni 2018

Uitstekend, al gebruikt bij meerdere nestjes als bijvoeding nu ook als flesvoeding totaal.

Prima product om achter de hand te hebben
Door , 02 februari 2018

We hebben af en toe een nestje kittens en een heel enkele keer heeft een (of meer)kitten(s) wat extra moedermelk nodig. Meer soorten geprobeerd in het verleden, maar komen steeds op BLIKJES(!) KMR terug. Het is kant en klaar (wèl goed schudden!) en in de juiste verhouding klaar voor gebruik. We hebben het de laatste 25 jaar dan ook bij ieder nestje in huis voor het geval. Restanten die je niet gebruikt kun je het beste in zakjes voor ijsblokjes invriezen. Dat geeft donkergele ijsblokjes, maar na ontdooien en schudden zijn die weer 'gewoon' lichtcrème.

super
Door , 14 november 2017

heel goed

5
Door , 08 december 2016

Gemakkelijk in gebruik en hele goede kittenmelk Met poeder vaak klontjes waardoor het speentje verstopt raakt. Doordat dit kant en klaar is is het gemakkelijk in gebruik

Beoordelingen 1 - 6 van 16