Service
Winkelwagen
Menu

Konijnenvoer

Medpets beschikt over een uitgebreid assortiment aan voer voor konijnen. Het is belangrijk dat het konijn essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt door middel van uitgebalanceerde voeding. Voor welk type voeding je kiest is afhankelijk van diversen factoren zoals bijvoorbeeld ras en leeftijd.

Meer informatie

1 - 24 van 36 Producten

Voeding

Er is een geruime keuze aan gezonde voeding voor jouw konijn. Naast de vervulling van de basisbehoefte die voeding als functie heeft, bevat voeding vaak een extra ondersteuning voor het dier. Zo is er voeding ter ondersteuning van de tandslijtage of verrijking van voeding met diversen vitaminen en mineralen.

Selectief eetgedrag

Het kan voorkomen dat konijnen enkel de smakelijke stukjes voeding uit de voermix opeten. Om dit selectieve eetgedrag te voorkomen kan er homogene voeding worden gegeven. Deze voeding bestaat uit één soort brok of pellet. Zo kan jouw konijn niet alleen de smakelijke stukjes voer er tussenuit eten. De homogene voeding betreft compleet voer, zo hoef je je geen zorgen te maken dat jouw konijn door de homogene voeding te weinig essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt.