Service
Winkelwagen
Menu

Kerst Kat

Het is bijna kerst, de meest gezellige tijd van het jaar. Met onze kerstwinkel voor katten kun je de feestdagen voor je kat extra bijzonder maken. Hier vind je allerlei verschillende kerstproducten, van accessoires tot kerstspeeltjes en lekkernijen, die de feestdagen net dat beetje extra kunnen geven voor jouw geliefde huisdier.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Kerstcadeaus

Of je nu opzoek bent naar een nieuw pluchen speeltje, een gift box of kerstsok, Medpets heeft diverse kerstcadeaus voor katten in haar assortiment. Let er wel op dat de feestdagen stressvol kunnen zijn voor katten, met alle drukte en het lawaai dat erbij komt kijken. Ook hier hebben we aan gedacht; geef jouw kat de mogelijkheid om zichzelf in stijl terug te trekken in de kerst Cuddly Cave van Trixie. Het is aan te raden om de kat het nieuwe huisje wel enige tijd voor kerst in gebruik te laten nemen zodat het dier er goed aan kan wennen.

Adventskalenders

Het openen van de deurtjes op een adventskalender is een leuke manier om de dagen in december af te tellen tot het Kerstmis is. In ons assortiment vindt je verschillende adventskalenders met daarin smakelijke beloningen voor de kat. Zo kun je jouw kat ook mee laten genieten van deze leuke kersttraditie.