I&I Pet Supplies

Een betere wereld van morgen word meestal gezegd in zijn algemeenheid, maar bij I&I Petsupplies ligt die focus natuurlijk bij de dieren! Net als duurzaamheid staat het welzijn van dieren hoog in ons vaandel. Toen wij, Irene en Isabelle, als zusjes in 2017 het merk BugsforPets overnamen konden wij onze eigen visie aan de wereld laten zien! ‘Een duurzaam en gezond leven creëren voor zo veel mogelijk dieren’ [p]De keuze voor BugsforPets was meteen een kracht. Sinds 2013 hebben wij namelijk de opbouw van het merk en de productie van de eetbare insecten nauw gevolgd en veel mogen leren. Dit is natuurlijk te danken aan onze moeder die, als pionier in Europa, de fundering van kennis in productie is begonnen onder de naam BugsforPets. We mochten namens BugsforPets internationale beurzen bezoeken. We liepen veel toffe innovatieve en duurzame bedrijven tegen het lijf met dezelfde visie als ons bedrijf!

In 2017 was de groothandel ‘I&I Petsupplies’ geboren. De kracht van BugsforPets was een mooi begin waarbij we snel een merk vonden die precies aansloot bij onze eisen en de visie van onze organisatie. We hebben het dan natuurlijk over Soopa. Het bedrijf met haar producten stelt hoge eisen, is duurzaam, innovatief en probleemoplossend en levert uitsluitend hypoallergene producten. Ze spelen tevens goed in op de bewust wording van de mens dat hun trouwe viervoeter ook lekker kan snacken met groente en fruit.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groothandel met meerdere duurzame merken, en bieden wij een groot assortiment aan gezonde keuzes in dierenvoeding. Met trots mogen we zeggen dat elk merk aangeboden onze visie deelt!

Inspirerend en Innovatief

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit innovatieve en inspirerende producten met focus op de verduurzaming van de Nederlandse huisdierenbranche. Het team van I&I Petsupplies werkt met strenge kwaliteitscontroles voor onze leveranciers zodat je je nergens druk over hoeft te maken. Zo zijn vele producten hypoallergeen wat werkt als probleemoplosser voor vele kwaaltjes bij jouw huisdier.

[h2]Koffieboomwortel[/p]

Van nature heeft de hond een kauwbehoefte. Onze huishonden kauwen echter (te) weinig ondanks dat ze wel vaak de behoefte hebben. De wortel van de koffieboom kan daarom een prima oplossing zijn, waar ze ook lekker lang mee doen. Door het kauwen op de wortel wordt de natuurlijke reiniging van het gebit ondersteund. De wortel is 100% natuurlijk, duurzaam, onbewerkt, cafeïnevrij en bevat geen toevoegingen. De koffieboomwortel is dus ook geschikt voor allergische honden. Het kauwen geeft een tevreden en rustgevend gevoel omdat er in de hersenen endorfine vrijkomt tijdens het kauwen op de wortel. Bovendien levert het een positieve bijdrage aan het milieu omdat de wortels nu niet verbrand hoeven te worden maar verwerkt worden tot kauw product voor onze honden. De koffieboom kauwstick is niet geschikt voor al te jonge pups. Ons advies is om ze pas vanaf 12 weken of na het wisselen van de puppytandjes te geven. Stem de kauwwortel af op de bijtkracht van de hond. Honden met een grote bijtkracht kunnen de kauwwortel kapot bijten. Houd altijd toezicht op je hond als ze een kauwspeeltje hebben.