Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

IAMS hondenvoer

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Geschiedenis

IAMS, ontwikkeld in 1946 door Paul F. Iams. Paul F. Iams geloofde dat de beste voeding voor jouw huisdier tot stand komt door het dier echt te leren kennen. Zo zocht hij naar nieuwe manieren om hoogwaardig kwaliteitsvoer voor huisdieren te ontwikkelen, om ze uiteindelijk een beter leven te geven. Door de jaren heen heeft IAMS innovatief onderzoek gedaan naar de beste hondenvoeding en de voeding keer op keer verbetert en aangepast aan de behoeften van het dier. De voedingen van IAMS zijn gebaseerd op het feit dat honden carnivoren zijn, daarom bevatten deze voedingen voornamelijk hoogwaardige eiwitten van dierlijke oorsprong.

Voedingsfilosofie van IAMS

Dat het voer van IAMS anders is dan andere dierenvoedingen komt niet alleen door jarenlang onderzoek en inzet voor de gezondheid van huisdieren. Maar ook door een andere manier van denken over voedingsbehoeften en het gedrag van honden. IAMS is van mening dat het juiste voer verbazingwekkende dingen kan doen voor je hond of kat. Zo kan het juiste voer een ondersteunende werking hebben op de spijsvertering, gewichtsverlies, tandsteen, spieren en het immuunsysteem. Maar in sommige gevallen kan gezond voer het ziekteverloop beïnvloeden.

Voor elke leeftijd en levensstijl

IAMS biedt voor honden een complete en uitgebalanceerde voeding voor elke levensfase en levensstijl. De voedingen bevatten eiwitten en dierlijke vetten van topkwaliteit, welke zorgen voor nog meer smaak. Er zijn geen kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd aan de IAMS voedingen.

Voordelen IAMS

Om de voordelen en voedingswaarde van ieder IAMS product duidelijk te communiceren is een reeks pictogrammen op de verpakking te zien. Deze tonen alle gezondheidsvoordelen van de voeding. Zo was IAMS het eerste met:

  • Het idee om katten en honden voeding te geven, zoals ze van nature zijn: carnivoren.
  • Droge voeding op basis van dierlijke eiwitten, die past bij de behoeften van honden en katten.
  • Formules voor iedere levensfase, zelfs puppyvoer om puppy’s slimmer te maken en beter te laten leren.
  • Formules die gemaakt zijn op basis van de alledaagse behoeften van huisdieren en hun baasjes

Voerlijnen

IAMS heeft twee grote voerlijnen gemaakt, namelijk de IAMS Naturally en Proactive Health lijnen. Deze twee voerlijnen proberen eigenlijk beiden het natuurlijke dieet van honden na te bootsen. Medpets heeft deze twee voerlijnen van IAMS in het assortiment. Hieronder een toelichting van beide voerlijnen.

IAMS Naturally

De Naturally lijn van IAMS is een voerlijn die gespecialiseerd is in uitgebalanceerde voedingen van uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten voor je hond. Deze ingrediënten zijn allemaal zonder kleur- en smaakstoffen. De productie van al het hondenvoer ligt in de handen van IAMS, waardoor de controle hierop altijd gehouden kan worden. Een bekende hondenvoeding met verse lam en rijst. Deze goed verteerbare ingrediënten hebben een ondersteunende werking op de spijsvertering, spieren, vacht en afweersysteem.

Proactive Health

De voedingen uit deze lijn zijn gemaakt om honden van verschillende levensfases en groottes geschikt voer te geven. Bijvoorbeeld voor puppy’s en jonge grote honden. De IAMS Dog Puppy & Junior – Large is hier een voorbeeld van. Dit heerlijke droogvoer is geschikt voor jonge honden van grote hondenrassen vanaf de leeftijd van 1 tot 12 maanden. De ingrediënten van dit voer zijn speciaal samengesteld om grote hondenrassen in de beginfase te ondersteunen.