Hunter

Hunter

De 36 jarige hondenbezitter Rolf Trautwein droomde ervan om hoogwaardige accessoires voor honden te maken. In 1980 realiseerde Rolf zijn droom en richtte hij het bedrijf Hunter op. Al snel groeide het bedrijf uit tot een toonaangevend merk in de huisdierenindustrie, met hoogwaardige kwaliteitsapparatuur en stijlvolle accessoires voor honden en katten. Inmiddels is Hunter wereldwijd een succesvol bedrijf met een team van ongeveer 160 enthousiaste medewerkers die, net zoals wij, een passie hebben voor huisdieren! Het Hunter assortiment bestaat vandaag de dag uit zo’n 5500 artikelen. De producten variëren van modieuze halsbanden, harnassen en riemen tot hondenkleding en van zorg- en hygiëneproducten tot speelgoed en snacks.

Hunter voor honden

Ontdek Hunter's halsbanden en riemen, gemaakt van verschillende soorten materialen. Kies wat bij jouw harige vriend past. Is dat eenvoudig? Of juist met veel poespas? Hunter heeft precies wat jouw maatje nodig heeft.

Hunter halsband

Voor de stijlvolle hond is er een exclusieve halsband van prachtig bizonleer, de Hunter Halsband Cody. Is jouw hond een meer bescheiden type? Bekijk dan eens de Hunter Halsband Oss. Ook voor de baasjes die hun hondjes graag een tuig willen geven hebben we wat. Bekijk hier ons Hunter Divo Harnas.

De perfecte verzorgingsset

Een goed verzorgd huisdier is een gelukkig huisdier; de meeste honden hebben regelmatig een goede knipbeurt en/of borstelbeurt nodig. Daar komt echter wel wat bij kijken. De verzorgingsserie van Hunter biedt een breed scala aan hulpmiddelen om de regelmatige verzorgingssessie zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor jou als je harige vriend. Het assortiment bestaat uit borstels, (uitdun)kammen, nagelknippers, vachtontvilters en trimmessen. Alle producten hebben een handige, ergonomische handgreep met anti-slip.

Een van onze favorieten is de Hunter Zelfreinigende Verzorgingsborstel. Nadat je jouw hond grondig hebt geborsteld, blijf je vaak achter met een borstel vol met haren. Om die haren vervolgens te verwijderen, moet je de borstel eerst uitpluizen met je vingers. Deze handige borstel verwijdert eenvoudig losse haren, knopen en vervilte vacht. Nadat je jouw maatje een grondige verzorgingsbehandeling hebt gegeven, kun je met één druk op de knop alle haren weggooien.

Toon filters