Hill's Science Plan

Hill's Science Plan

Met Hill's Science Plan krijgt jouw hond of kat een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid. Door de juiste combinatie en verhoudingen is de voeding perfect voor jouw hond of kat. Bij de ontwikkeling en samenstelling van Hill's Science Plan is bovendien rekening gehouden met de leeftijd, het ras, de grootte of speciale behoeften van jouw viervoeter. De voedingen van Hill's Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen en bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen, kleur- of smaakstoffen.

Als je voor een voeding kiest kun je de leeftijd en de voedingsbehoeften van jouw dier in gedachten houden om een geschikte voeding te kiezen. Tenslotte maak je een keuze in droog- of natvoeding of een combinatie ervan.

Leeftijd

Leeftijd: In elke levensfase is voeding belangrijk. De voedingen van Hill’s Science Plan zijn aangepast op de leeftijd van jouw dier. Zo kan het zijn dat je over moet stappen naar andere voeding als je hond 1 of 7 jaar oud wordt. Zo zijn er voedingen voor pups/kittens, volwassen dieren en senior dieren.

Pups en kittens tot 1 jaar oud en drachtige of zogende teven en poezen: deze voedingen bevatten voedingstoffen die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van jouw pup of kitten. Van mager eiwit tot hoogwaardige visolie. De voeding helpt de gezonde ontwikkeling van de hersenen, ogen en botten te ondersteunen:

 • Puppy en Kitten Healthy Development: voeding speciaal afgestemd op de behoeftes van pups en kittens. Deze voeding ondersteunt het immuunsysteem, de mobiliteit en de ontwikkeling. Verkrijgbaar in verschillende smaken.
 • Puppy Small & Miniature Chicken: ondersteunt de afweer en helpt bij een gezonde ontwikkeling van hersenen, spieren en botten.

Volwassen dieren van 1 tot 7 jaar: voeding voor volwassen dieren moet de juiste balans hebben van ingrediënten met daarbij omega 6-vetzuren en antioxidanten om in de dagelijkse behoeften te voorzien. Feline Adult Optimal Care ondersteunt de gezondheid van jouw kat met antioxidanten, magere eiwitten en omega 3-vetzuren. Canine Adult Advanced Fitness helpt bij een gezonde spijsvertering en gezonde spieren. Daarnaast zijn er voedingen voor volwassen honden en katten afgestemd op specifieke behoeftes:

hills-science-plan
 • Gebit: Feline/Canine Adult Oral Care Chicken helpt tandplak en tandsteen te verminderen.
 • Spijsvertering: Feline Adult Indoor Cat is afgestemd op binnenkatten met een laag vetgehalte. Feline Adult Hairball Control Chicken helpt bij haarballen en Feline/Canine Adult Sensitive Stomach & Skin is voeding voor een gezonde spijsvertering.
 • Voedselovergevoeligheid: Feline/Canine Adult No Grain Chicken voor katten en honden die overgevoelig zijn voor granen.
 • Gewicht: Feline/Canine Adult Light, Canine Adult Light Mini, Feline/Canine Adult Perfect Weight, Feline Sterilised Cat Young Adult Chicken and Tuna, Canine Adult Small & MIniature Light Original zijn allemaal voedingen die helpen om jouw dier op een gezond gewicht te krijgen en/of houden.
 • Urinewegen: Feline Adult Urinary Health & Hairball Control voor gezonde urinewegen en tegen de vorming van haarballen. Feline Adult Urinary Health Sterilised Chicken is voeding ter ondersteuning van de urinewegen, nieren en blaas.
 • Haarballen: Feline Adult Urinary Health & Hairball Control en Feline Adult Hairball Control Chicken helpen katten die last hebben van haarballen.
 • Gewrichten: Canine Adult Healthy Mobility en Advanced Fitness ter ondersteuning van de gewrichten.
 • Actieve dieren: Canine Adult Performance is samengesteld om te voldoen aan de energiebehoeftes van actieve honden.

Oudere dieren boven 7 jaar: voeding voor senior dieren bevat specifieke ingrediënten die de oudere hond of kat ondersteunen. Zo bevat het fytonutriënten en L-carnitine om de mobiliteit en hersenfunctie te ondersteunen:

 • Feline Mature Adult 7+: voeding voor katten ouder dan 7 jaar. Deze voeding ondersteunt jouw kat bij een gezond gewicht. Beschikbaar in verschillende varianten, zoals light en ter voorkoming van haarballen.
 • Youthful Vitality Feline Adult 7+ with Chicken & Rice: helpt de tekenen van veroudering te bestrijden bij katten ouder dan 7 jaar. Is er ook in natvoeding in de smaken zalm en kip.
 • Feline Senior 11+ Healthy Ageing: samengesteld voor gezonde hersenen en nieren bij katten van 11 jaar en ouder.
 • Canine Mature Adult 7+: volledige voeding ter ondersteuning van de mobiliteit en gezonde organen. Verkrijgbaar voor kleine honden, middelgrote honden en in verschillende smaken.
 • Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed with Chicken: voor honden van grote rassen met antioxidanten en L-carnitine voor gezonde gewrichten.
 • Youthful Vitality Canine with Chicken & Rice: voeding voor kleine, middelgrote en grote honden ouder dan 7 jaar om de tekenen van veroudering te helpen bestrijden.
 • Canine Senior 11+ Small & Miniature Original: voeding voor kleine honden vanaf 11 jaar. Helpt bij een gezond immuunsysteem en gezonde hersenen en organen.

Voedingsbehoeften

De voedingen van Science Plan spelen in op de behoeften van jouw dier en zetten de gezondheid van jouw hond of kat op de eerste plaats. Hill’s biedt voeding aan die ontwikkeld is voor de meest voorkomende gezondheidsproblemen:

 • Overgewicht, zoals Hill’s Science Plan Perfect Weight
 • Gewrichten en mobiliteit, zoals Hill’s Science Plan Healthy Mobility
 • Spijsvertering zoals Hill’s Science Plan Sensitive Stomach & Skin
 • Huid en vacht, zoals Hill’s Science Plan Sensitive Stomach & Skin
 • Gebit- en mondverzorging, zoals Hill’s Science Plan Oral Care
 • Energie en mentaal welzijn, zoals Hill’s Science Plan Active Longevity

Serveeropties

Hill’s Science Plan heeft droogvoeding en natvoeding in het assortiment. De brokjes zijn afgestemd op de grootte van de hond en de vorm van de bek om zo tot de juiste textuur te komen. Het blikvoer bevat smakelijke stukjes vlees, zachte groenten en hartige sauzen waar jouw dier van zal smullen.

Toon filters