Service
Winkelwagen
Menu

Groene Os Luchtweg Compositum

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 33,75
(€ 337,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Groene Os heeft een aanpassing gedaan aan hun tincturen om de smaakacceptatie te verbeteren. Het kan dus zijn dat het dier er anders op zal reageren.

  Groene Os Salvia Complex Paard & Pony

  Groene Os Salvia Complex Paard & Pony heeft een verzachtende invloed op het slijmvlies van de luchtwegen. Door deze werking kan er weer onbelemmerd geademd worden. Dit middel kan langdurig gebruikt worden. Daarnaast bevat Salvia Complex Paard & Pony ingrediënten die de weerstand van het dier helpen verhogen.

  Geschikt voor:

  • Pony's
  • Paarden

  Dosering

  Paarden en pony's:[/b] 2 maal daags 20-30 druppels.

  Contra indicatie:

  Niet toedienen tijdens de dracht- en lactatieperiode, tenzij de dierenarts of therapeut anders adviseert.

  Samenstelling

  Gember (Zingiber rhizoma), salie (Salvia officinalis), hondsdraf (Glechoma hederacea), tijm (Thymus vulgaris), vliezige hokjespeul (Astragalus membranicus), methylsulfonylmethaan (MSM), kattenklauw (Uncaria tomentosa), ammoniumchloride, N-acetylcysteine, zoethout (Glycyrrhiza glabra), venkel (Foeniculum vulgare), fenegriek (Trigonella foenum-graecum), longkruid (Pulmonaria officinalis), schisandra (Schisandra chinensis), anijs (Pimpinella anisum), grote weegbree (Plantago major), Iers mos (Cetraria islandica), verdund extract van Magnesium phosphoricum, magnesiumcitraat, verdund extract van Phosphorus, verdund extract van Lac Equinum, ethanol 40% v/v.

  VET logo
 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

Groene Os Luchtweg Compositum ervaringen
 • redelijk tevreden
  Door Tonny Keveling , zondag 1 januari 2023

  Mijn kat vindt de groene Os luchtwegen compositum vreselijk en daarom moeilijk in te geven. Hij heeft last van niesziekte en soms ook benauwdheid en ik merk dat hij wel baat heeft bij dit middel. Alleen is het een strijd om hem er mee te behandelen.

 • Goed!
  Door Gerrie, woensdag 12 januari 2022

  Ik heb het idee dat het snel werkt,. Kan nog niet goed beoordelen

 • Mijn kat heeft er geen baat bij
  Door Jessica, maandag 19 juli 2021

  Dit middel bijna een half jaar aan mijn katje met chronische niesziekte gegeven, maar helaas geen verschil gemerkt. We zoeken weer verder naar een oplossing.

 • Ook voor konijnen
  Door Sonja, donderdag 27 mei 2021

  Ik geef dit al jaren aan mijn konijnen, ze zijn chronisch verkouden en het helpt echt heel goed! Ik doe de druppels in de drinkfles, ongeveer 40 druppels in een literfles.

 • Prima product
  Door Lydia, donderdag 11 februari 2021

  Mijn 17 jaar oude poes heeft vooral bij vochtig weer last van een astmatisch hoestje. De dierenarts kan niks vinden en schrijft dan maar injecties met corticosteroïden voor. Daar ben ik om diverse redenen niet zo'n voorstander van, dus ik heb gezocht naar een onschuldig middel om haar luchtwegen te ondersteunen. Ik doe de druppeltjes gewoon door haar eten (blikvoer) en dat gaat probleemloos. Iets in haar bek stoppen is bij deze oude dame nl. vrijwel onmogelijk en dat gestress wil ik haar ook niet aandoen. Na enkele dagen begon het hoesten duidelijk minder te worden, dus ja, ik ben tevreden over dit product en blijf het haar geven.