Service
Winkelwagen
Menu

Groene Os Darm Compositum - Hond/Kat

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Groene Os heeft een aanpassing gedaan aan hun tincturen om de smaakacceptatie te verbeteren. Het kan dus zijn dat het dier er anders op zal reageren.

  Groene Os Potentilla Complex Hond & Kat

  Groene Os Potentilla Complex Hond & Kat bestaat uit diverse kruiden die bijdragen aan het bevorderen van een normale darmpassage en bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Het wordt onder andere gebruikt als ondersteuning bij dunne ontlasting, verstopping en overgevoeligheidsreacties in de darmen, maar dit middel kan ook tijdens en/of na een antibioticakuur worden ingezet. Voor een gezonde darmflora is Potentilla Complex Hond & Kat goed te combineren met een probioticum.

  Dosering

  GewichtsklasseAantal druppels
  Honden >40 kilo 2 maal daags 12 druppels
  Honden 25 tot 40 kilo2 maal daags 10 druppels
  Honden 10 tot 25 kilo2 maal daags 7 druppels
  Honden en katten < 10 kilo2 maal daags 5 druppels

  Je gebruikt het in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van het resultaat kan de kuur verlengd worden. Na 6 weken steeds een stopweek inlassen.

  De samenstelling van hond/kat en paard/pony is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter omdat de dagelijkse dosering voor een paard vaak aanzienlijk hoger is. Je kunt er bij regelmatig gebruik dus ook voor kiezen om de grotere verpakking (100ml) te bestellen voor jouw hond of kat.

  Samenstelling

  Ethanol 53% v/v, Glycerine, Plantago major (grote weegbree), Chamomilla vulgaris (kamille), Potentilla anserina (zilverschoon), Potentilla erecta (tormentil), Salvia officinalis (salie), Artemisia absinthium (alsem).

Andere klanten kochten ook