Veterinary Gamgee

Het Gamgee Wondverband is een échte musthave voor in de EHBO koffer! Dit handige wondverband op rol is een combinatie van hydrofiel gaas en watten. Jouw huisdier kan zich op straat of in huis zichzelf lelijk bezeren. Als eerste hulp kun je altijd zelf een wondverband aanbrengen. Raadpleeg daarna altijd zo snel mogelijk de dierenarts.

EHBO bij huisdieren

Een ongelukje zit in een klein hoekje en gebeurt vaak in huis. Als baasje is het een prettig idee om alle hulp-benodigdheden in huis te hebben. Elk dierenbaasje kan in de situatie terecht komen dat je EHBO moet verlenen. In de artikelen Eerste hulp bij ongelukken (EHBO) en EHBO bij huisdieren kun je alles lezen wat te doen bij ongelukjes bij huisdieren.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten