Service
Winkelwagen
Menu

Fish4Cats

Fish4Cats is een productlijn van de Engelse onderneming Fish4Dogs.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Zij geloven in de kracht van vis. Dit onder andere omdat vis van nature rijk is aan Omega 3 en makkelijk verteerbare eiwitten bevat. De producten van Fish4Cats worden met oog op duurzaamheid geproduceerd in Noorwegen, waar de vis die gebruikt wordt ook vandaan komt. De vis die gebruikt wordt, is op zichzelf ook een duurzaam product. Mensen consumeren namelijk slechts 50% van een vis – meestal de filet – terwijl de overige 50% ook prima eetbaar is. Met het oog op duurzaamheid vindt Fish4Dogs dit een grote verspilling van de vis. Fish4Dogs hanteert een duurzame productiewijze, waardoor verspilling van deze natuurlijke voedselbron wordt geminimaliseerd. Er zijn verschillende soorten nat- en droogvoer verkrijgbaar van dit merk. Deze zijn allemaal graanvrij en bevatten geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, kleur- of vulstoffen.

Waar komt de vis vandaan?

De vis van Fish4Cats komt uit kleine duurzame kwekerijen langs de Noorse kust. Deze Noorse wateren zijn kraakhelder, koud, schoon en dus een ideaal habitat voor vissen. Noorwegen behoort tot één van de beste visteelten ter wereld. Mede dankzij de onderstaande punten:

  • Er mogen geen hormonen of antibiotica gebruikt worden voor de groei van de vis.
  • Kleinschalige bedrijven door een vergunningsstelsel.
  • Strenge regels zorgen ervoor dat de kwaliteit van de zeebodem voortdurend wordt getest. Gaat de kwaliteit van de zeebodem teveel achteruit, dan wordt het vissen stilgelegd totdat de bodem weer is hersteld.

Kracht van vis

Het vis van Fish4Cats is verwerkt tot een lekkere natvoer vol met Omega 3-vetzuren. Dit zijn makkelijk verteerbare eiwitten die goed zijn voor de spieren, botten en vacht van je lieve kat. Dit zijn perfecte voedingsstoffen voor katten, maar ook voor katten met een gevoelige maag of die al wat ouder zijn. Deze voedingen van Fish4Cats kunnen ook prima als tussendoortje gegeven worden. Een populair product van Fish4Cats is de Fish4Cats Finest Natvoer. Dit is smakelijk natvoer in blikjes van 70 gram. Dit product is beschikbaar in 10 verschillende smaken verschillend van krab tot aan Ansjovis. Zo heb je altijd een gevarieerde maaltijd voor je kat. Natvoer is ook altijd prima te combineren met droogvoer. Zo heeft Medpets de Fish4Cats Finest Brokken in het assortiment. Dit zijn heerlijke brokken met een hoog percentage vis in de smaken zalm, makreel of sardine. Jouw kat zal helemaal uit zijn dak gaan van deze eiwitrijke smaakexplosie.