Service
Winkelwagen
Menu

Curli Vest Air-Mesh Harness

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  Curli Vest Air-Mesh Harness

  Het Vest Air-Mesh Harness van Curli is een lichtgewicht, luchtdoorlatend en comfortabel harnas en is ontworpen voor kleine tot middelgrote honden. Voor extra verkoeling voor uw hond in de zomer kunt u het harnas in water dompelen. Uw hond kan makkelijk door de twee gaten aan de voorkant stappen waarna u met het klittenband het harnas in grootte kan verstellen voor een goede pasvorm. De kunststof gesp zorgt ervoor dat het harnas goed vastzit. Bekijk voor meer informatie over het aantrekken van het harnas de video. Het Curli Vest Air-Mesh Harness is voorzien van een DogFinder.

  DogFinder

  Elk Curli Vest Air-Mesh Harness is uitgerust met een unieke code, de zogenaamde DogFinder. Deze code vindt u nabij de hals van de hond aan de rechterkant van het harnas. Na registratie op de website van Curli kunt u met deze code uw weggelopen hond terugvinden. Het is mogelijk om meerdere harnassen voor één hond of meerdere honden bij één baasje te registreren. Mensen die een hond met een DogFinder hebben gevonden, kunnen dit op dezelfde website melden. DogFinder is een gratis service.

  Eigenschappen

  • Lichtgewicht
  • Luchtdoorlatend
  • Wasbaar (handwas of in waszak
  • Werkt verkoelend na onderdompelen in water
  • Verkrijgbaar in 7 maten en verschillende kleuren
  • Reflecterende strepen voor extra veiligheid in het donker
  • Twee lichtgewicht D-ringen voor de bevestiging van een riem
  • Kruislings gestikte nylon banden voor drukverdeling en bescherming tegen nekblessures

  Maten

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  Welke maat past bij mijn hond?
  Maat Borstomvang
  XXXS 24 - 28 cm
  XXS 28 - 32 cm
  XS 32 - 36 cm
  S 36 - 44 cm
  M 44 - 48 cm
  L 48 - 54 cm
  XL 54 - 60 cm

  Wat als het Curli Vest Air-Mesh Harness niet past?

  Om te controleren of het Curli Vest Air-Mesh Harness past, mag u het tuig uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het tuig bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

Andere klanten kochten ook