Service
Winkelwagen
Menu

Bunny Nature Rabbit Dream Young

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 12,30
(€ 8,20 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bunny Nature

  Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Natureom kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

  Bunny Nature Rabbit Dream Young

  Rabbit Dream Young van Bunny Natureis een compleet en natuurlijk diervoeder voor uw jonge konijn tot de leeftijd van 6 maanden. Deze natuurlijke, vezelrijke voeding (ruwe celstof: 20%) is gemaakt op basis van 42 verschillende soorten grassen en planten, afkomstig van onbehandelde weilanden. Het calcium gehalte van deze brokjes is afgestemd op een gezonde groei van het dier en hebben een optimale ruwe vezel/zetmeel verhouding (3,5 : 1) om vervetting tegen te gaan.

  De Rabbit Dream Young brokken zijn zo gemaakt dat het jonge konijn ze gemakkelijk op kan nemen en bestaan uit vezels van drie verschillende lengtes (de TriMello brokvorm). Dit draagt bij aan de natuurlijke tandslijtage en een optimale darmflora. Daarnaast kan dit voer onbeperkt aan het dier gegeven worden, omdat het gebalanceerde gehalten van vezels en andere voedingsstoffen bevat. Voor konijnen ouder dan 6 maanden kunt u overstappen naar Bunny Nature Basic, Bunny Nature Herbs of in het geval van gebitsproblemen Bunny Nature Oral. Voor konijnen ouder dan 6 jaar is er Bunny Nature Senior.

  Voordelen

  • Speciaal voor jonge konijnen tot 6 maanden
  • Hoog vezelgehalte (20%)
  • Bevat 42 verschillende grassen en planten
  • Kan onbeperkt gegeven worden
  • Met drie verschillende vezellengtes

  Inhoud

  Verkrijgbaar in een verpakking van 750 gram of 1,5 kg.

  Samenstelling

  Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardenbloembladeren, duizendbladkruid, smalle weegbree, karwij, fluitenkruid, moerasspirea, gewone hoornbloem, walstro, heidebloem-ereprijs, heggewikke, smeerwortel, akkervederdistel, hondsdraf, madeliefjes, gamanderereprijs, vrouwenmantel, grote pimpernel, smalbladige wikke, knolsteenbreek, voorjaarsvingerkruid, akkerereprijs, vroegeling, herfstpaardenbloem, rood struisgras, sleutelbloem, kleine klaver), haferzemelen, tarwezemelen, zonnebloemextractieschroot, fruitpulp, wortelpulp, lijnzaadextractieschroot, koolzaadfextractiechroot, lignocellulose, lijnzaad, calciumcarbonaat, peterselieblaadjes, duizendbladkruid, paardenbloembladeren.

Andere klanten kochten ook

Bunny Nature Rabbit Dream Young ervaringen

Heb je ervaring met Bunny Nature Rabbit Dream Young ? Geef jouw mening over dit product

Schrijf jouw eigen review