Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Bio-Life WashCleanse

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  WashCleanse met Eucalyptus van Bio-Life MD voeg je toe aan het wasmiddel in de wasmachine om je kleding & beddengoed te ontdoen van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel allergenen. Het denatureert en neutraliseert 90% van de aanwezige allergenen. Effectief in heet & koud water en geschikt voor alle soorten was. Verdrijft nare luchtjes en laat een verfrissende Eucalyptus geur achter. De Eucalyptus die achterblijft in het beddengoed helpt bij het vrijer ademen bij mensen die last hebben van astma en/of hooikoorts. WashCleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen en is niet getest op dieren.

  Het product is op 2 manieren inzetbaar als toevoeging aan wasmiddel en als tapijtreiniger. In de Benelux zal deze winnaar worden aangeboden onder de naam WashCleanse, in andere landen als FabriCleanse. Het resultaat is verwijdering van huisstofmijt, huisdierallergenen en schimmels welke allergische reacties veroorzaken.

  • Het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten, met eucalyptus en ylang-ylang.
  • Het ontdoet kleding voor meer dan 90% van pollen, dierhaar en huisstofmijt na een koud of warm wasprogramma.
  • Het kan ook gebruikt worden als tapijtreiniger; voeg dan 1 ml per liter tapijtreiniger toe.
  • Zonder dat daarbij gevaarlijke chemicaliën worden gebruikt is het gebruik van WashCleanse van essentieel belang voor 80% van de astma- en atopische patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt.

  Gebruik:

  Schudden voor gebruik. Voeg 50 ml. (hele maatdop) toe aan het wasmiddel in de wasmachine. Was de kleding en het beddengoed volgens voorschrift. Gebruik bij elke was.

  Waarschuwing:Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.

  Samenstelling:

  Eucalyptus globulus leaf oil, Benzyl benzoate, C12-13 Pareth 3.

Andere klanten kochten ook