Beco Slow Feed Bowl
Beco Slow Feed Bowl
Beco Slow Feed Bowl
Beco Slow Feed Bowl
Beco Slow Feed Bowl
Beco Slow Feed Bowl

Beco Slow Feed Bowl

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Beco Slow Feed Bowl is een eco-vriendelijke voerbak die helpt te voorkomen dat uw hond zijn eten naar binnen schrokt. De rubberen onderkant zorgt ervoor dat de voerbak niet makkelijk van zijn plaats komt.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Beco Slow Feed Bowl

Deze ecologische voederbak voor de hond heeft een golfvormige binnenkant. Dit helpt voorkomen dat uw hond te snel eet. De bak heeft een rubberen onderkant voor extra grip. De Beco Slow Feed Bowl is vaatwasserbestendig.

Beco Pets

BecoThings heet tegenwoordig Beco Pets. Het product zal niet veranderen, het gaat enkel om een naamswijziging. Bij Beco Pets staat duurzaamheid voorop, daarom zijn alle producten die zij aanbieden ook ecologisch verantwoord. De producten zijn gemaakt van fijngestampt bamboe- en rijstafval uit de voedingsindustrie uit Azië. Door er een biologische natuurhars aan toe te voegen is het mogelijk om verschillende vormen te maken zonder dat er nog plastic gebruikt wordt. Hierdoor bevatten de producten van Beco Pets ook geen stoffen die gevaarlijk zijn.

Kleuren

  • Blauw
  • Groen

Inhoud

1.25 Liter

Afmeting

27 x 9 cm

Product ID: 2793
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beco Slow Feed Bowl ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mooi groot en goed schoon te houden
Door , 05 januari 2015

Ik ben heel tevreden over deze voerbak. Ik voer Kvv en dat gaat prima in deze voerbakken. De voerbak is echt mooi groot en het vermindert het schrokgedrag door de verhoging in het midden.

Beoordelingen 1 - 1 van 1