Amflee Combo Spot-on Kat en Fret
Amflee Combo Spot-on Kat en Fret
Amflee Combo Spot-on Kat en Fret

Amflee Combo Spot-on Kat en Fret

Amflee Combo Spot-on is een middel dat werkt tegen vlooien, teken en bijtende luizen en is geschikt voor katten en fretten. Amflee Combo remt ook de ontwikkeling van de eieren, larven en poppen van de vlo en houdt zo jouw huis vrij van vlooien.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters
 • Video's

Productinformatie

Amflee Combo Spot-on Kat en Fret

Amflee Combo is een oplossing die werkt tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Het kan makkelijk toegediend worden met een pipet op de huid. Naast dat het de aanwezige vlooien op jouw kat of fret aanpakt, gaat het ook de ontwikkeling van de vlo tegen.

Indicaties

 • Werkt 4 weken tegen vlooien
 • Gaat gedurende 6 weken de ontwikkeling van de vlo tegen
 • Werkt 2 weken tegen teken
 • Tegen bijtende luizen
 • Werkt bij fretten 4 weken tegen teken

Toediening en dosering

Dosering: Je geeft 1 pipet per behandeling, waarbij je minimaal 4 weken wacht voordat je nogmaals een pipet mag geven.

Toediening: Haal de pipet uit de verpakking en draai en trek de dop eraf. Het andere uiteinde van de dop plaats je terug op de pipet. Door te duwen en te draaien verbreek je de verzegeling. Nu kun je de pipet op één plek leegdrukken op de huid, onder aan nek tussen de schouderbladen.

Contra-indicaties

Dit middel niet gebruiken bij kittens jonger dan 8 weken en/of die minder dan 1 kg wegen. Niet gebruiken bij fretten die jonger dan 6 maanden zijn. Als jouw kat of fret ziek, herstellende of overgevoelig is voor één van de werkzame stoffen, dit product ook niet gebruiken. Amflee Combo mag bij katten gebruikt worden tijdens de dracht. Bij fretten is de veiligheid niet bewezen tijdens de dracht en lactatie.

Inhoud

3 of 6 pipetten

Werkzame stof

Fipronil 50 mg en s-methopreen 60 mg

Video's

Product ID: 6596
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Amflee Combo Spot-on Kat en Fret ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Zeer slecht
Door , 10 april 2020

Na behandeling zaten er nog meerdere vlooien levend op mijn katten.Conclusie...zonde van het geld.Dus toch maar weer stronghold gekocht,die pakt wel alles in 1 keer,meteen van de vlooien af.

Amflee doodt niet alle vlooien.
Door , 05 september 2018

Dit vlooienmiddel doodt niet alle vlooien, dus na 2 weken een bekender staand anti vlooienmiddel gebruikt.

Antwoord van Medpets

Beste Marja, Bedankt voor je productbeoordeling. Helaas zijn alle producten tegen vlooien en teken niet 100% beschermend, daarbij is de infectiedruk dit jaar erg hoog. Dit middel werkt tegen vlooien binnen 24 uur, het kan dus zo zijn dat de vlooien die je ziet nog bestreden worden. Er kunnen ook weer vlooien vanuit de omgeving op je kat springen. Daarnaast kan het zo zijn dat deze werkzame stof bij je kat niet optimaal werkt en adviseren we u om in de toekomst te kiezen voor een andere werkzame stof, zoals bijvoorbeeld de Advantage (tegen vlooien) of de seresto band (tegen vlooien en teken). Met vriendelijke groet, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 2 van 2
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten