Amflee

Review & win

Heb jij Amflee gebruikt voor jouw hond of kat dan horen wij graag wat jouw ervaring was door middel van een review te schrijven op medpets.nl.

Wat kan jij winnen?

 • 1 Jaar lang gratis bescherming tegen vlooien (Amflee)
 • Fun pakket voor hond/ kat t.w.v. 50 Euro
 • Snack pakket voor hond/kat t.w.v. 25 Euro

Hoe kun jij meedoen?

 • Klik op het Amflee product waar jij een recensie over wil schrijven
 • Onderaan de pagina staat de knop ‘’schrijf je eigen beoordeling’’
 • Vul de formulieren in, klik op verstuur en je maakt automatisch kans!

Onder alle deelnemers die in de periode 15 maart 2021 tot en met 28 maart 2021 een beoordeling plaatsen, verloten wij één van de drie prijzen!

 • De winnaars worden uiterlijk 2 april 2021 op de hoogte gebracht.
 • Het recht op de prijs vervalt wanneer er binnen twee weken na bekendmaking van de winnaar geen reactie is gekomen van de winnaar.
 • In totaal worden er 3 winnaars gekozen

Lees hier meer over onze actievoorwaarden

Vlooien zijn een veelvoorkomend verschijnsel bij huisdieren. De kleine, bruine, zijdelings afgeplatte diertjes bijten jouw hond of kat en veroorzaken daardoor hevige jeuk. Het duidelijkste symptoom om vlooien bij je huisdier te herkennen, is dan ook het vaak krabben.

Teken zijn kleine spinachtigen en berucht omdat ze diverse ziektes kunnen overbrengen. Een teek kan bijvoorbeeld de ziekte van Lyme overbrengen. Controleer je huisdier dagelijks op teken, vooral na een wandeling in het bos. Het is belangrijk om de teek binnen 24 uur na het vastbijten te verwijderen, voordat er overdracht van ziektes plaats kan vinden.

Wanneer je huisdier vlooien of teken heeft, wil je je harige vriend daar zo snel mogelijk vanaf helpen. Amflee draagt bij aan de bestrijding van vlooien en teken. Liever een middel dat tegen vlooien, teken én ook luizen beschermt? Ook dan kan Amflee uitkomst bieden.

Amflee Spot-On

Amflee Spot-on Hond en Amflee Spot-on Kat zijn bestrijdings- en preventiemiddelen die zowel werken tegen vlooien als teken. Het middel bevat de werkzame stof fipronil. Het middel is gemakkelijk toe te dienen dankzij de spot-on pipet.

 • Amflee Spot-on Hond is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 2 kg.
 • Amflee Spot-on Kat is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 1 kg.

Amflee Combo Spot-On

Bijtende luizen voeden zich met huidschilfers en bloed en leven permanent in de vacht van de gastheer. Ze zijn het best zichtbaar wanneer je de vacht van jouw hond of kat doorkamt met een netenkam of fijne vlooienkam. Wil je jouw harige vriend naast vlooien en teken, ook beschermen tegen bijtende luizen? Kies dan voor Amflee Combo Spot-on Hond en Amflee Combo Spot-on Kat (tevens geschikt voor fretten). Dit bestrijdingsmiddel bevat een combinatie van de effectieve stoffen fipronil en S-methopreen.

 • Amflee Combo Spot-on Hond is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 2 kg.
 • Amflee Combo Spot-on Kat is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 1 kg.

Vergeet ook niet de besmette omgeving te behandelen met een spray zoals de Flea Free Omgevingsspray.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten