Service
Winkelwagen
Menu

AeroDawg Inhalatiesysteem

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis*
€ 94,65
(€ 94,65 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  AeroDawg Inhalatiesysteem

  Voor honden met ademhalingsproblemen zijn hun medicijnen erg belangrijk om alles uit het leven te halen. Verschillende medicijnen, zoals pillen en drankjes, geven na een langere tijd vervelende bijwerkingen. Met de AeroDwag geef je een gerichte behandeling rechtstreeks naar de longen. Deze behandeling werkt snel en geeft effectief resultaat met een lagere dosis medicijnen. Dit betekent minder bijwerkingen voor de hond, en eenvoudiger toe te dienen voor baasjes.

  AeroDawg Inhalatiesysteem is een speciaal hulpmiddel voor de inhalatie van MDI (puffer) medicatie. Het (aerosol)masker wordt gebruikt met een doseer(aerosol), zodat de toediening van de medicijnen uit de MDI (puffer) aan de longen gemakkelijker gaat. De medicatie wordt in de kamer gepuft. De kleine omvang van de kamer van het inhalatiesysteem en het lage weerstand ventiel van AeroDwag garandeert optimale opname van de puffer in de kleine luchtwegen. Vervolgens ademt je viervoeter dit in via het masker. Dit hulpmiddel wordt toegepast bij verschillende aandoeningen aan de luchtwegen, waaronder chronische bronchitis of astma.

  Eigenschappen

  • Het aerosolmasker vergemakkelijkt en verbetert het toedienen van MDI medicatie
  • Gerichte behandeling rechtstreeks naar de longen
  • Kan gebruikt worden met alle types van inhalators (MDI)
  • Gerichte behandeling naar de longen, waardoor je viervoeter minder last heeft van bijwerkingen van andere pillen of drankjes

  Geschikt voor

  Honden met ademhalingsproblemen, waaronder chronische bronchitis of astma

  Gebruik

  Plaats de inhalator (MDI) in het inhalatiesysteem. Dit hulpmiddel wordt geleverd zonder puffer, deze dient zelf bij de dierenarts verkregen te worden. Puf de medicatie in de kamer voordat je het masker bij de hond aanbrengt. Dit helpt te voorkomen dat de hond opschrikt door het geluid. Dien één trekje per keer toe. Als een tweede trekje nodig is, wacht dan altijd 30 seconden voordat je viervoeter het toegediend krijgt. Voor meer informatie kun je de bijsluiter lezen of de instructievideo bekijken.

  Inhoud

  • AeroDawg Inhalatiesysteem - Klein: voor viervoeters tot 9 kg (inclusief een klein en medium masker)
  • AeroDawg Inhalatiesysteem - Groot: voor viervoeters vanaf 9 kg (inclusief een medium en groot masker)

  Accessoires

  De maskers van de AeroDawg Inhalatiesysteem zijn ook los verkrijgbaar. De AeroKat/AeroDawg - Vervangingsmasker zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

AeroDawg Inhalatiesysteem ervaringen
 • Goed artikel prettig om mee te werken
  Door Fabiënne , dinsdag 8 november 2022

  Zeer fijn artikel, makkelijk in gebruik en goed af te tellen hoeveel pufjes de hond nodig heeft. Gelukkig heb ik een zeer makkelijke hond die alles snel goed vind, op aanraden van de dierenarts deze gekocht en de hond doet het er in combinatie met het medicijn heel goed mee.

 • Prima inhalatie systeem
  Door Sabrina, woensdag 29 juni 2022

  Het zat goed verpakt met een duidelijke handleiding. Apparaat is stevig en werkt prima!

 • Goed product
  Door Riet, donderdag 6 januari 2022

  Wij hebben een makkelijke hond en het inhaleren gaat prima.

 • Prettig en makkelijk toe te passen systeem!
  Door Simone, woensdag 11 augustus 2021

  I.v.m. chronische bronchitis dit inhalatiesysteem besteld voor onze mini labradoodle van 13 kilo. Maat L besteld, waarbij je twee voorkamers geleverd krijgt. Werkt erg eenvoudig en doeltreffend om op deze manier de hond met een puffer te behandelen. Het is verstandig om eerst even te oefenen bij de hond met het plaatsen van de voorkamer op de neus. Onze hond laat het heel goed toe en is rustig en ontspannen tijdens het toedienen. Al met al heel tevreden over dit product!

 • Blij mee
  Door Louise, woensdag 30 juni 2021

  Heel blij met hoe nu de bronchitis van m’n hond onder controle is hiermee met de medicijnen. Accepteert het goed na rustig oefenen.