Productafbeelding /1
Product afbeelding van VT Phak Siroop

VT Phak Siroop

Product afbeelding van VT Phak Siroop

VT Phak Siroop is een aanvullend diervoeder in de vorm van een smakelijke siroop voor de hond dat het verouderingsproces in het oog remt.

   » Meer informatie
 Op voorraad

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16398 reviews
Product Prijs Voorraad Bestellen
VT Phak siroop 50 ml. € 21,75
Productinformatie

VT Phak Siroop is een aanvullend diervoeder in de vorm van een smakelijke siroop voor de hond dat het verouderingsproces in het oog remt.

VT Phak Siroop

VT Phak Siroop is een aanvullend diervoeder in de vorm van een smakelijke siroop voor de hond dat het verouderingsproces in het oog remt.

Bouwstoffen en anti-oxidanten

De smakelijke siroop, die door het voer kan worden gemengd, bevat verschillende bouwstoffen en anti-oxidanten. Hierdoor wordt de vertroebeling (staar), die wordt veroorzaakt door vrije radicalen, tegengegaan of vertraagd. Daarnaast helpt het de darmflora en de opname van voedingsstoffen en anti-oxidanten in de darmen wordt geoptimaliseerd.

Ondersteunt lichamelijke conditie

Door de specifieke combinatie van de ingrediënten, kan VT Phak zowel gebruikt worden ter ondersteuning van het oog bij het verouderen en als ondersteuning van de lichamelijke conditie (oudere, magere honden) en bij vermoeidheid na een intense en langdurige inspanning (jacht- of sporthond).

Dosering:

  • Hond < 10 kg: 1 ml (20 druppels per dag).
  • Hond > 10 kg: 1,5 ml (30 druppels per dag).

Er wordt geadviseerd om de oplossing dagelijks of minimaal gedurende 3 weken per maand toe te dienen.

 

Bijsluiter 

Voor VT Phak Siroop is een bijsluiter beschikbaar. Wij adviseren Adobe Reader voor het lezen van onze bijsluiters. Klik op onderstaande link om de bijsluiter te openen in een nieuw venster.

VT Phak Siroop bijsluiter
bijsluiter-vt-phak-siroop-1.pdf (1.1 MB)
Beoordelingen voor VT Phak Siroop

Heb je ervaring met VT Phak Siroop ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Wonderbaar goed”

Door 

2de flesje en het grauwe in mijn kleintje ( mini maltezertje 12j) haar oogjes verdwijnt, werkt echt tegen staar.

“Slecht zicht met verkleuring van de oogbol .”

Door 

Hond liep overal tegen en na enkele weken gebruik van dit product minder verkleuring van de oogbol en een beter zicht bij een wandeling , bij een onderbreking van het product is er na enkele dagen een zichtbare verslechtering .

“Ik hoop dat het helpt”

Door 

Ons hondje van dertien jaar heeft staar, de dierenarts heeft ons dit aangeraden, ik hoop dat het helpt.

“Prima product”

Door 

Ik gebruik dit al vele jaren en het resultaat is erg goed(ook voor mijn helaas overleden andere hond van bijna 16 jaar).
Mijn hond is een labrador van bijna 14 en een aantal jaar geleden kreeg hij een gloed over zijn ogen, ik ben toen gestart met dit product en na enige tijd werd de gloed minder. Uit ervaring ben ik dit product blijven gebruiken.

“Goed”

Door 

De staar blijft volgens mijn inziens vrij stabiel. Dus blijven gebruiken bij gebrek aan iets anders.

“????????”

Door 

Mijn hondje is bijna 15jr. Kon slecht zien. Zinds ik de oogdruppels gebruik gaat het beter. De blauwe gloed van haar ogen is bijna weg. En ziet me toch eerder. Ze is n.l doof dus helemaal blij. En ik ook.

“Langetermijn topper”

Door 

VT-Phak siroop is een langetermijntopper wat betreft staar. Zodra de eerste lichte vertroebeling zichtbaar is, is dit produkt een dagelijkse toevoeging. Bij al mijn hondjes op tijd mee begonnen en de staar werd zo vertraagd dat ze tot op bejaarde leeftijd nog steeds op hun zicht kunnen vertrouwen.

“Vr siroop”

Door 

Makkelijk toe te dienen. Werkzaamheid nog niet in te schatten, te kort in gebruik.

“VT Phak siroop”

Door 

Bij onze boxer was staar geconstateerd en zag je ook grijze vliezen zitten. De ogen zijn nu mooi helder. Onze hond is 10 jaar en lopen gaat moeizamer dus extra ondersteuning door VT Phak siroop is ook hiervoor mooi meegenomen. Bovendien vind hij het heerlijk waardoor toedienen een makkie is.

“niet hypoallergeen ”

Door 

Helaas weet ik niet of de siroop werkt. Mijn hond is gevoelig op de huid en darmen en na 4 dagen deze siroop kon ik met hem naar de dierenarts voor een ontsteking aan zijn huid. Ik had gehoopt dat het zijn staar zou kunnen stabiliseren maar helaas. Het staat er natuurlijk ook niet bij dat het hypoallergeen is dus dom van mij maar misschien een waarschuwing voor andere baasjes met gevoelige honden.

“goed”

Door 

Voor 10 jaar oude JR op aanraden van de dierenarts gekocht na constatering van beginnende staar. Na een maand al verbetering. Gebruik het nu 1.5 jaar en hoor niets meer over staar van de da.
De hond lust het graag over zijn voer. Ook blijkt het goed voor de darmen te zijn. 2 vliegen in 1 klap dus en idd altijd nette ontlasting. Ben erg tevreden.

“Ptime produkt”

Door 

Mijn hondje (Jack Russell) is 17 jaar en gebruikt VT Phak al minstens 7 jaren ze voelt zich er goed bij en de staar aan een oog is nog steeds niet erger geworden.Ik hoop haar nog jaren VT Phak te mogen geven.

“VT Phak Siroop”

Door 

Omdat onze vorige Jack Russel blind was geworden startten wij begin 2015 met VT Phak Siroop zodra de ooglenzen van onze toen 11 jaar oude Jack Russel troebel werden. Na enige maanden leken ze helderder te worden. Ze zijn nu meer dan een jaar stabiel.

“Veel fitter”

Door 

Onze Gizmo ( boomer) heeft een beginnende staar, met VT PHAK begonnen naar veel revieuws te hebben gelezen over dit product , zijn we er met volle lof aan begonnen, en idd hij is veel fitter en hopen dat de staar wat vertraagd met dit product.
Wij zijn erg tevreden . Groetjes Anneke en Gizmo.

“VT Phak Siroop”

Door 

Bij mijn hond werd een streepje in het oog geconstateerd. Wat het precies was bleef onduidelijk. Om deze reden dus dit product gaan geven om het oog verder gezond te houden Hoop dat het echt helpt om verdere progressie tegen te gaan.

“goed”

Door 

Ik gebruik dit middel nog niet zo lang voor mijn shih-tzu en het lijkt inderdaad of de staar een soort stagneert. Ik vindt hem wel
tieriger geworden en minder angstig. Hij vindt het ook heerlijk smaken en neemt het zonder probleem in.
Blijf het zeker wel gebruiken.

“Staar”

Door 

Binnen enkele maanden werden de ooglenzen weer helder.
Gelijktijdig werd de 12 jaar oude hond veel levendiger en kwieker.

“Tegen staar .....”

Door 

helpt zeker

“vt phak siroop”

Door 

Of VT Phak siroop de staar vertraagd bij mijn 14 jaar oude teefje kan ik niet controleren; haar conditie is heel goed, vacht= mooi, ogen en oren schoon enz.
Maar waarom smaakt t zo sterk & vies ( =bittere amandelen)?? Als ik de druppels per ongeluk boven op het eten doe, laat ze de bak staan.

“vt phak siroop”

Door 

de ogen zijn veel beter geen etter meer een echte aanrader en mijn lhasa apso had al jaren last van haar ogen

“Heel tevreden!”

Door 

Onze oudste hond had al een jaar last van slijm in zijn rechter ooghoek. Het oog was niet ontstoken (dierenarts deed er ook niks aan) maar het irriteerde wel. We zijn nu 2 weken met de siroop bezig en het slijm is ver opgelost. Wij zijn heel erg tevreden met dit product. De ogen worden goed verzorgd.

“Lijkt goed te werken”

Door 

Lijkt goed te werken , wel een lange termijn product !

“vt phak siroop”

Door 

Op verzoek van de dierenarts ongeveer 4 jaar geleden begonnen om mijn hondje dagelijks vt phak siroop te geven,aanleiding was de blindheid van de moeder van mijn hondje,netvlies gescheurd op 12 jarige leeftijd,mijn hondje is nu bijna 15 jaar en ogen en algehele gezondheid is goed.

“VT Phak Siroop”

Door 

Ik vind het een uitstekend product,geloof echt dat het helpt.
Onze hond staat elke middag voor het kastje te wachten totdat zij haar siroopje krijgt.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit