Service
Winkelwagen
Menu

HPM Kattenvoer

Virbac is erg toegewijd aan de gezondheid van huisdieren en dan natuurlijk ook katten. Jarenlang onderzoek en innovaties hebben ertoe geleid dat Virbac elke keer weer met vernieuwend kattenvoer kan komen.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Toegewijd aan gezondheid

Virbac is ook van mening dat inspanningen in innovaties noodzakelijk zijn voor vernieuwing en verbetering van kwaliteit en efficiency. Maar ook op gebruiksgemak van een zak voer. Een sterke betrokkenheid bij dierenartsen en alle medewerkers leidt tot het bereiken van een duurzame en winstgevende groei. De klant met zijn kat zal hiervan profiteren!

HPM Veterinary

HPM Veterinary is de nieuwe lijn gezondheidsvoeding van Virbac. HPM Veterinary zal uiteindelijk de gezondheidsvoeding van VetComplex vervangen. De nieuwe generatie voeding is ontwikkeld om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. Als het ware wordt het natuurlijke dieet van wilde katten nagebootst. De voeding biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en de gezondheid ondersteunen.

Innovatieve Formulering

  • De nieuwe gezondheidsvoeding is gebaseerd op een lage koolhydraat – hoge eiwit formulering. De vermindering van zetmeel en koolhydraten en de verhoging van de dierlijke vetten brengen de voeding terug naar de natuurlijke behoeften van de carnivoor.
  • De voeding bevat geen mais, tarwe, gluten, soja, ei of rundvlees en is daardoor laag in allergenen. Voeding met een laag allergeen gehalte is geschikt voor katten met een overgevoeligheid of allergie.
  • De voeding bevat een zeer hoog gehalte dierlijk eiwit wat zorgt voor nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van jouw kat in een smakelijke vorm. Uitermate geschikt als dieetkeuze.
  • Ieder HPM Veterinary product heeft een ander profiel aangepast aan specifieke conditie, gevoeligheden, leeftijd en activiteit van jouw kat.

Assortiment

Het voer uit de HPM Veterinary lijn is opgedeeld in wat voor soort aandoening je kat heeft. Zoals al eerder genoemd heeft deze lijn droogvoer dat ondersteuning kan geven aan katten met urinewegproblemen, nierproblemen, huidaandoeningen, stijsverteringstoornissen of overgewicht. Maar ook heeft deze voerlijn speciaalvoer voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. Voor gesteriliseerde katten is het namelijk belangrijk dat overgewicht tegengegaan wordt. Katten kunnen na sterilisatie of castratie namelijk sneller last krijgen van overgewicht, vanwege het veranderende voedingsbehoefte. De Veterinary HPM Dietetic Cat – Urology is lekker droogvoer dat een ondersteunende werking heeft voor katten met urinewegproblemen. Veterinary HPM Dietetic Cat – Gastro Digestive Support is op zijn beurt weer perfect voer voor katten met spijsverteringsstoornissen. Tegen alle bovenstaande gezondheidsproblemen heeft Medpets passend droogvoer van HPM Veterinary in het assortiment.