Service
Winkelwagen
Menu

TROVET Hypoallergenic Treats HOT (Ostrich) Hond

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 9,85
(€ 65,67 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Dit product heette voorheen TROVET Multi Purpose Treats HOT (Ostrich) Hond, dit is gewijzigd in TROVET Hypoallergenic Treats HOT (Ostrich) Hond. Aan de samenstelling van het product is niets gewijzigd, enkel de naam is aangepast.

  TROVET Hypoallergenic Treats HOT (Ostrich) Hond

  Uw dierenarts heeft, misschien als onderdeel van een therapie, voor uw hond speciale (dieet)voeding voorgeschreven. De reden hiervoor is dat uw hond een aandoening heeft waarbij speciale, ondersteunende voeding hoort. Het verstrekken van gewone voeding of verkeerde tussendoortjes kunnen de problemen erger maken of de therapie volledig teniet doen. Voor u als eigenaar is dit wellicht een lastige situatie, als u uw hond graag wilt belonen met iets extra's voor bijvoorbeeld goed gedrag of bij thuiskomst. Daarom heeft TROVET speciale Treats ontwikkeld, die in combinatie met (dieet)voeding verantwoord gegeven kunnen worden. De samenstelling ondersteunt de specifieke werking van de (dieet)voeding. De TROVET Treats kunnen ook in combinatie met andere merken dieetvoeding worden gegeven, mits gelet wordt op de indicatie waarvoor de dieetvoeding is gegeven.

  Uiteraard zijn de TROVET Treats ook geschikt voor een normale gezonde hond, al is het maar omdat ze zeer smakelijk zijn. Deze snacks bestaan voor 100% uit gedroogde struisvogelmaag en zijn zeer smakelijk. Struisvogelvlees veroorzaakt zelden allergische reacties. De textuur van de Treat heeft een schurende werking ter vermindering van tandplak. De lage energiedichtheid helpt overgewicht tegen te gaan en een juist gewicht te behouden.

  Eigenschappen

  • Hypoallergeen dieet gebaseerd op één eiwitbron (struisvogel).
  • Ondersteund het therapeutisch effect bij het gebruik van dieetvoeding.
  • Helpt bij overgewicht.
  • Vermindert de kans op de vorming van tandplaque.
  • Mag gegeven worden wanneer uw hond struvietkristallen heeft

  Gebruik

  TROVET Hypoallergenic Treats HOT (Ostrich) Hond wordt geadviseerd ter ondersteuning van TROVET Hypoallergenic OPD (Ostrich) Hond en in combinatie met een vermageringsdieet of een voeding tegen tandplaque. TROVET Hypoallergenic Treats HOT (Ostrich) Hond kan voor een onbeperkte periode worden gebruikt. Bij het geven van meerdere treats, is het belangrijk om deze in mindering te brengen op de hoeveelheid dagelijkse voeding.

  Samenstelling

  Vlees en dierlijke bijproducten (struisvogel).

  Verpakking

  Verpakt per zakje van 150 gram.

Andere klanten kochten ook

TROVET Hypoallergenic Treats HOT (Ostrich) Hond ervaringen
 • Goede snack
  Door Monique, vrijdag 5 augustus 2022

  Mijn hond is er erg gek op ,kan niet veel geven omdat ze struviet heeft,is dus erg fijn dat ze dit lekker vindt.

 • Goede snack
  Door Monique, woensdag 9 februari 2022

  Goede snack bij blaasgruis,ze vindt deze heerlijk, En ook nog goed voor gebit

 • Teveel harde stukken
  Door Roger Hendrikx , zaterdag 16 januari 2021

  Er zitten teveel harde stukken in die moeilijk te kauwen zijn

 • Slecht, zeer slecht....
  Door Angela , donderdag 16 juli 2020

  Mijn chihuahua puppy van bijna tien maanden heeft al van uit de nest darm problemen (vormen en Guiardia uitgesloten). Volgens DA heeft hij chronische dikke darmontsteking. Buiten dat zeer moeilijk/kieskeurig eter. Samen met DA verschillende soorten voer/brokjes uitgeprobeerd. Als voer nu: Royal Canin IG en dit is een van de paar snacks wat past binnen zijn dieet , maar dit is gewoon niet te eten - het zijn dunne platte stukjes die ongelooflijk hard zijn. Ik krijg ze niet in wat smallere stukjes want het breekt in zeer scherpe harde splinters. Dit is te gevaarlijk voor kleine honden rassen... Het stinkt. Bijna alle stukken hebben ook een wit beslag alsof het schimmel is (houdbaarheid datum is wel goed). Ik zou deze snack niet aan bv maltezer/tekkel/ Poedel (grotere dan chihuahua rassen) durven geven omdat het zo erg splintert.... ik vind dat dit wel in de beschrijving moet vermelden worden - Niet geschikt voor kleine rassen!!!!! Dit is een dure snack die nu in plullenbak gaat. Voor 10€ had ik wat anders kunnen kopen voor mijn hondje .....

 • Harde dikke stukken....
  Door L . Neeleman, zondag 12 april 2020

  Mijn teckel is normaal gesproken dol op dit product. Maar de zak die ik deze keer had zat vol met dikke harde stevige randen struisvogel en gewoon oneetbaar voor een teckel, dat was jammer want nu moet ik het weggooien want bewaren is geen optie dit in verband met de lucht die er aan zit! De andere zakken die ik hiervoor bestelde hadden mooie gelijkmatige goed verteerbare, op eetbare gedroogde struisvogel!