Service
Winkelwagen
Menu

TROVET Hypoallergenic LRD (Lamb) Kat

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 8,30
(€ 16,60 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Voedselovergevoeligheid

  Voedselovergevoeligheid betekent dat uw kat (overmatig of allergisch) reageert op bepaalde ingrediënten in voeding. Dit is goed te behandelen met speciale dieetvoeding die geen ingrediënten bevat waarvoor uw kat overgevoelig is. De diagnose voedselovergevoeligheid wordt gesteld op grond van de resultaten van een eliminatiedieet. Een dergelijk dieet wordt ook wel hypoallergeen genoemd en bevat één eiwit- en één koolhydratenbron waarvan bekend is dat ze zelden een overgevoeligheidsreactie veroorzaken.

  TROVET Hypoallergenic LRD (Lamb) Kat

  TROVET Hypoallergenic LRD - Lamb Rice Diet bevat slechts één eiwit- en koolhydratenbron, respectievelijk lam en rijst. Hierdoor voorkomt deze dieetvoeding immunologische reacties (voedselallergie) of niet-immunologische reacties (voedselintolerantie) in de vorm van huidklachten en/of maagdarmklachten (diarree, braken). Door over te stappen naar een hypoallergeen dieet als TROVET LRD worden reacties als krabben, schuren en bijten langzaam gereduceerd. Daarnaast bevat TROVET LRD alle essentiële voedingsstoffen in de optimale hoeveelheden.

  Indicaties

  • Voedselallergie
  • Voedselintolerantie
  • Recidiverende struvietvorming

  Contra-indicaties natvoer

  • Overgevoeligheid voor dierlijk eiwit van lam

  Contra-indicaties droogvoer

  • Katten in de groei
  • Drachtige of lacterende katten
  • katten die gelijktijdig een volledige dosis urineverzuurders krijgen
  • katten met urolieten die niet uit struviet bestaan

  Gebruik

  De aanbevolen gebruiksduur is in eerste instantie 3 tot 8 weken. Als de overgevoeligheidsverschijnselen verdwijnen, kanTROVET Hypoallergenic LRD (Lamb) Kat voor een onbeperkte periode worden gebruikt. Het strikt opvolgen van het dieetvoorschrift is van groot belang.

  Afmetingen brokjes

  • Dikte: 5 mm
  • Lengte: 11 mm

  Samenstelling TROVET Hypoallergenic LRD (Lamb) Kat droogvoer

  Rijst, lamsmeel, rijsteiwit, pluimveevet, gevogeltelever (hydrolisaat), vitaminen en sporenelementen, visolie, gist, natriumchloride.

  Analytische bestanddelen droogvoeding

  Eiwit27,0%, vet 16,0%, anorganische stof 8,5%, ruwe celstof 1,5%, vocht 8,0%, overige koolhydraten 39,0%, vitamine A15000 IE/kg, vitamine D31000 IE/kg, vitamine E200 mg/kg, vitamine C200 mg/kg, calcium (Ca) 1,70%, fosfor (P) 1,20%, natrium (Na) 0,55%, kalium (K) 0,50%, magnesium (Mg) 0,06%, zink (Zn) 85 mg/kg, taurine 1800 mg/kg, linolzuur 3,9%, ammoniumchloride 0,85%.

  Samenstelling TROVET Hypoallergenic LRD (Lamb) Kat natvoer

  vlees en dierlijke bijproducten (lam), granen (rijst), oliën en vetten (zonnebloemolie, olijfolie), plantaardige bijproducten (guargom), mineralen.

  Analytische bestanddelen natvoer

  Ewit 5.5%, vet 4.2%, anorganische stof 1.8%, ruwe celstof 1.0%, vocht 84%, overige koolhydraten 3.5%, calcium (ca) 0.38%, fosfor (p) 0.25%, natrium (na) 0.21%, kalium (k) 0.12%, vitamine A 1200 IE/kg, vitamine D3 127 IE/kg, vitamine E 60 mg/kg, zink (zn) 15 mg/kg, taurine 1500 mg/kg.

  Snacks

  TROVET Hypoallergenic LRD (Lamb) Kat is te combineren met Multi Purpose Treats (Vis). Let op!: Dit geldt niet tijdens de eliminatiefase.

Andere klanten kochten ook

TROVET Hypoallergenic LRD (Lamb) Kat ervaringen
 • Perfect voor voedselintollerantie
  Door Borger, zondag 18 februari 2024

  Onze Maine Coone heeft een voedselintollerantie (zegt de dierenarts). Ik ben overgegaan op deze brokjes. Mijn beide katten vinden ze heerlijk en bovendien kan ik na een aantal maanden zeggen dat de kat die zich niet goed voelde nu een stuk knuffeliger en happier is. Haar vacht was vettig en ze was krabberig. Dat is weg. Haar vacht is mooi en vol en niet vet meer. Heel tevreden! Ook het natvoer van Trovet (kalkoen, konijn en venison) eten mijn katten graag. Fan!

 • Mijn kat vindt het lekker
  Door ABeetje, zondag 12 november 2023

  Helaas paar keer moeten wisselen van smaak voor mijn senior kater. Rabbit en Wild lustte hij niet. Dit valt gelukkig wel in de smaak.

 • Prima voer
  Door Lily, zaterdag 6 mei 2023

  Onze dame heeft een huid allergie. Gelukkig is ze redelijk makkelijke eter en vond dit voer ook gelukkig direct lekker zo hadden we de huidklachten snel onder controle . Ook onze kieskeurige andere poes vind dit lekker =D Helaas een aantal maanden wilde ze het niet meer eten. Wij wisselde af (na eliminatie dieet) met 3 smaken. Ook wist ik niet dat er trovet balance poeder toegevoegd zou moeten worden. Om het voer aan te vullen. Wij hebben nu carny 1 proteïne toegevoegd (mengen) en ze eet het weer. Duss gelukkig junenn we weer verder.

 • brokjes
  Door Renee, woensdag 25 januari 2023

  de brokjes worden goed opgegeten en er lijkt sinds het gebruik van Trovet wel verbetering te zijn bij 1 van die katten die voorheen regelmatig last kon hebben van diarree. Als de stiekemerd toch de brokjes heeft gegeten die niet voor hem bedoeld zijn maar voor de Maine coon ,, merk je wel gelijk verschil en is zijn ontlasting weer erg dun. Maar over het algemeen zie ik wel een verbetering met de brokken van Trovet.

 • kat lust het graag
  Door Eva, vrijdag 15 juli 2022

  Mijn kat is vermoedelijk intolerant voor bepaald voedsel. Sinds hij deze brokjes eet gaat het iets beter gelukkig. Hij lust het graag