Service
Winkelwagen
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Tinley Gedragstherapie CD

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 9,95
(€ 9,95 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Deze gedragstherapie CD bevat zeer realistische geluidsopnamen van onweer en vuurwerk. Als u de cd op de juiste wijze afspeelt kan het een belangrijk stap zijn in het proces om uw huisdier van zijn angst voor vuurwerk, onweer en onverwachte harde geluiden in het algemeen af te helpen.

  Begin op tijd

  Gedragstherapeut voor dieren Debbie Rijnders heeft deze vuurwerk CD voor dieren samengesteld als hulpmiddel om uw huisdier van de angst voor onweer of vuurwerk af te helpen. Gedragsverandering kost tijd en het is daarom belangrijk om ruim voor de jaarwisseling te beginnen.

  Herconditioneren

  Helaas zijn er nog teveel huisdieren die onnodig lijden aan angst voor onweer of vuurwerk. De juiste gedragstherapie kan een dier van zijn angst bevrijden of deze angst sterk verminderen. Het dier herconditioneren op het geluid van onweer of vuurwerk is een onderdeel van de therapie.

  Deskundige tips en advies

  Gedragstherapeut voor dieren Debbie Rijnders en gedrag deskundig dierenarts Margit Price geven advies en tips hoe u uw huisdier een aangenamer leven kunt geven zonder de steeds weer terugkerende paniek bij het horen van onweer of vuurwerk.

  VET logo
 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

Tinley Gedragstherapie CD ervaringen
 • Valt vies tegen
  Door Jeannette, zaterdag 3 december 2022

  De cd heeft 3 tracks van elk ongeveer 15 minuten. Track 1 betreft uitleg. Track 2 zijn onweersgeluiden en track 3 vuurwerkgeluiden. Wat betreft onweer: het begint met zachte regendruppels en je hoort de wind zacht waaien. Na zo'n 2 minuten wordt dat luider en op een gegeven moment hoor je de wind huilen en zacht/ver weg onweer en misschien bliksem. De vuurwerkgeluiden beginnen met heel zachte "pfew pfew" geluidjes en na een paar minuten wat kinderrotjes. Erger wordt het niet; de hond kijkt niet op of om. Ik heb een cd met veel meer en hardere vuurwerkgeluiden, en ook dat maakt geen indruk eerlijk gezegd. Het zijn de onverwachte knallen buiten. De (erge) angst is vorig jaar begonnen nadat er vlakbij ons (5-10 meter) een keiharde knal van rotjes was, waardoor de hond letterlijk in de lucht sprong en waarvan ik me ook een ongeluk schrok. Ik denk niet dat deze cd een hond van z'n onweer- of vuurwerkangst afhelpt.. ik weet het wel zeker eigenlijk

 • Redelijk product
  Door Mathy, maandag 14 december 2020

  Onze hond beleeft het geluid van een cd toch anders dan het echte geluid.

 • Goed
  Door Chris , donderdag 26 november 2020

  De vuurwerk angst is wel minder geworden, ze schrikt nog wel maar raakt niet meer in paniek. Twee keer per dag draai ik de cd in mijn dvd speler van de tv zodat de radio aan kan blijven zodat de huis geluiden hetzelfde blijven.

 • niet kopen
  Door Ineke W, zondag 15 november 2020

  Het vuurwerk dat op de CD te horen is duurt slechts een minuut of 5. Je hoort wat vuurpijlen, af en toe stilte. Mijn hond is nauwelijks onder de indruk. Als je iets zoekt om je hond van zijn vuurwerk angst af te helpen kun je beter even verder kijken.

 • Niet kopen
  Door Ineke, donderdag 29 oktober 2020

  Ik begrijp het advies. Je probeert je hond van de angst af te helpen door iets leuks te doen terwijl hij vuurwerk hoort. Helaas zijn er helemaal geen flinke knallen te horen op deze CD. Wat vuurpijlen en rotjes, meer niet. Er vallen ook stiltes, en de geluidsopname met vuurwerk is veel te kort. Mijn hond heeft vorige jaarwisseling trillend op de bank doorgebracht, het was haar eerste keer. Helaas gaat deze CD niet helpen.