Specific Hond

Specific Hond

Specific dieetvoer

In nauwe samenwerking met dierenartsen, biologen en voedingsdeskundigen heeft Dechra diverse voedingen voor honden ontwikkeld, waaronder dieetvoeding voor het ondersteunen van medische aandoeningen.

Ondersteunend bij medische aandoeningen

Specific dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van de volgende medische aandoeningen:

  • Overgewicht
  • Diabetes
  • Blaasstenen
  • Spijsverteringsstoornissen
  • Nier-, lever- en hartproblemen
  • Allergie
  • Artritis

Circle of Good

De voeding van Specific is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van jouw hond/kat en is afgestemd op hun levensstadium of gezondheidstoestand. Wanneer jij ziet dat jouw hond/kat blij is met de Specific-voeding, ben je als eigenaar ook tevreden. Met de aankoop van deze voeding krijg je niet alleen advies van de dierenarts, maar steun je ook goede doelen. Van de opbrengst van elke verkochte verpakking gaat 5% naar goede doelen die het milieu steunen. Een gezonder milieu leidt tot ingrediënten van goede kwaliteit die vervolgens verwerkt worden in de voeding van Specific. Deze kwalitatief hoogwaardige producten zijn rijk aan visolie en omega 3-vetzuren die voldoen aan de behoeften van jouw hond/kat. Dit noemen ze bij Specific de Circle of Good: een gezonde omgeving leidt tot gezonde ingrediënten en gezondere producten. Dat leidt vervolgens tot gezondere dieren, tevreden baasjes en middelen om te investeren in een gezonde omgeving.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten