Specific Hondenvoer

Specific Hondenvoer

Specific hondenvoer van Dechra

Specific is het honden- en kattenvoedingsmerk van Dechra Veterinary Products. Dechra is een internationaal, specialistisch, veterinair farmaceutisch bedrijf met een expertise in ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige producten voor dierenartsen overal ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1819 onder de naam: Arnolds & Son. Aan het begin focuste het bedrijf zich op protheses. Tijdens de krimoorlog van 1854 ging het bedrijf zich richten op diergeneeskunde. Door de jarenlange ervaring met dierengeneeskunde kan Dechra de optimale voeding en voedingsstoffen ontwikkelen voor het onderhoud en herstel van een goede gezondheid bij honden en katten. Goede voeding levert namelijk de juiste mix aan voedingsstoffen wat voor iedere leeftijdsfase resulteert in een goede gezondheid en vitaliteit. Dechra staat bovendien bekend als enige wereldwijd erkende behandeling voor hyperadrenocorticisme bij honden.

Specific dieetvoer

In nauwe samenwerking met dierenartsen, biologen en voedingsdeskundigen heeft Dechra diverse voedingen voor honden ontwikkeld, waaronder dieetvoeding voor het ondersteunen van medische aandoeningen. Heeft jouw hond problemen met de nieren, lever, urinewegen of huid? Dan is het belangrijk dat de voeding van je hond hierop is aangepast. Specific hondenvoer heeft dieetvoeding het assortiment die deze aandoeningen ondersteunen.

Ondersteunend bij medische aandoeningen

Specific dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van de volgende medische aandoeningen:

  • Overgewicht
  • Diabetes
  • Blaasstenen
  • Spijsverteringsstoornissen
  • Nier-, lever- en hartproblemen
  • Allergie
  • Artritis

Specific en de Circle of Good

De voeding van Specific is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van jouw hond/kat en is afgestemd op hun levensstadium of gezondheidstoestand. Wanneer jij ziet dat jouw hond/kat blij is met de Specific-voeding, ben je als eigenaar ook tevreden. Met de aankoop van deze voeding krijg je niet alleen advies van de dierenarts, maar steun je ook goede doelen. Van de opbrengst van elke verkochte verpakking gaat 5% naar goede doelen die het milieu steunen. Een gezonder milieu leidt tot ingrediënten van goede kwaliteit die vervolgens verwerkt worden in de voeding van Specific. Deze kwalitatief hoogwaardige producten zijn rijk aan visolie en omega 3-vetzuren die voldoen aan de behoeften van jouw hond/kat. Dit noemen ze bij Specific de Circle of Good: een gezonde omgeving leidt tot gezonde ingrediënten en gezondere producten. Dat leidt vervolgens tot gezondere dieren, tevreden baasjes en middelen om te investeren in een gezonde omgeving.

Specific hondenvoer kopen

Medpets heeft het assortiment van Specific volledig overgenomen op de website. Het voer van Specific is geschikt voor verschillende gezondheidsproblemen, zoals urinewegproblemen, gewrichtsproblemen, nierproblemen enzovoort. Een veel verkopende voeding is de Specific Joint Support CJD. Dit overheerlijke droogvoer is een uitgebalanceerd dieet dat speciaal ontwikkeld is voor honden met gewrichtproblemen. Een andere populaire droogvoeding is de Specific Food Allergy Management CDD-HY. Dit is een complete voeding die slechts een bepaald aantal ingrediënten bevat. Dit voer is daarom uitermate geschikt voor honden met een voedselallergie.

Toon filters