Service
Winkelwagen
Menu

Snuggle Puppy

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Snuggle Puppy

  Honden zijn van nature roedeldieren. Dit wil zeggen dat ze van jongs af aan vanuit instinct naar de moeder en de rest van de roedel toe trekken. Wanneer je een puppy in huis neemt verlaat het dier niet alleen de moeder, maar ook de huidige roedel. Om de puppy op een veilige en gezonde manier te helpen, kan de Snuggle Puppy worden ingezet. De Snuggle Puppy creëert de intimiteit van de moeder door middel van warmte en een gesimuleerde hartslag. Hierdoor wordt jouw puppy rustiger en voelt hij zich minder snel alleen, minder angstig en heeft hij minder last van verlatingsangst.

  Eigenschappen

  • Een hulpmiddel om uw pup te helpen.
  • Werkt op 2 AAA-Batterijen (zijn inbegrepen) en deze gaan tot 2 weken mee, bij 24/7 gebruik.
  • Bevat 1 heatpack, deze gaat ongeveer 24 uur mee.
  • Met aan- en uitknop, zo kunt u de knuffel altijd gebruiken wanneer dat nodig is.
  • Wasbaar (zonder hartje en heatpack).

  Gebruik

  De Snuggle Puppy is in werkelijkheid een knuffel met een hartslag en een warmtezakje waar jouw jonge pup heerlijk tegenaan kan liggen. De Snuggle Puppy kan jouw puppy op 3 manieren kalmeren:

  • Levensechte hartslag: In de buik van de Snuggle Puppy zit een opening, hier kan het speciale pulserende hartje gestopt worden. Het hartje heeft een voelbare en hoorbare hartslag, en het kalme tempo heeft een rustgevende werking op de pup.
  • Aangename warmte: Voor jonge pups wordt vaak aanbevolen om een warme kruik in de bench te leggen. Zo krijgt de puppy het gevoel dat hij niet alleen is. De Snuggle Puppy biedt ook deze warmte, dit door middel van een heatpack die 24 uur aangenaam warm blijft. Het warmtezakje kan bij het kloppend hartje in de buik van de Snuggle Puppy gestopt worden.
  • Vertrouwde nestgeur: Om de komst van jouw nieuwe puppy helemaal goed voor te bereiden, kan de Snuggle Puppy voor de verhuizing in het nest van de puppy gelegd worden. Op deze manier krijgt de Snuggle Puppy de vertrouwde nestgeur, dit zal de pup later helpen bij de verhuizing naar het nieuwe huis.

  Geschikt voor

  De Snuggle Puppy is ideaal voor jonge puppy's die net naar een nieuwe eigenaar zijn gegaan. Tevens kan de Snuggle Puppy bij moederloze puppy's dienen als surrogaatmoeder.

  Maat Snuggle Puppy

  30 x 20 x 8 cm

  Heatpack

  Iedere Snuggle Puppy bevat 1 heatpack. De Snuggle Puppy heatpack kan geactiveerd worden door de warmtebron eruit te halen. Schud de warmtebron kort en zorg dat de inhoud goed kan mixen. Plaats deze dan samen met het hartje in de buidel van de knuffel. Het duurt ongeveer 15 tot 30 minuten voordat de bron zich volledig heeft opgewarmd. Als de warmtebron hard wordt geeft deze geen warmte meer af en kunt u hem weggooien. Doordat de warmtebron gemaakt is van natuurlijke ingrediënten is deze niet schadelijk voor het milieu.

  Mocht u de warmtebron niet 24 uur achter elkaar nodig hebben, kunt u deze in een afsluitbare plastic zak plaatsen. Knijp alle lucht uit de zak en sluit deze goed af. Het warmte proces stopt dan en u kunt hem op een later tijdstip nog een keer gebruiken. De heatpacks zijn hier per 3 of 6 los bij te bestellen.

  Maat Heatpack

  6 x 1 x 9 cm

 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook