Service
Winkelwagen
Menu

Snuggle Puppy

Kleur
Nu besteld, morgen in huis
€ 43,95
(€ 43,95 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Snuggle Puppy

  Honden zijn van nature roedeldieren. Dit wil zeggen dat ze van jongs af aan vanuit instinct naar de moeder en de rest van de roedel toe trekken. Wanneer je een puppy in huis neemt verlaat het dier niet alleen de moeder, maar ook de huidige roedel. Om de puppy op een veilige en gezonde manier te helpen, kan de Snuggle Puppy worden ingezet. De Snuggle Puppy creëert de intimiteit van de moeder door middel van warmte en een gesimuleerde hartslag. Hierdoor wordt jouw puppy rustiger en voelt hij zich minder snel alleen, minder angstig en heeft hij minder last van verlatingsangst.

  Eigenschappen

  • Een hulpmiddel om uw pup te helpen.
  • Werkt op 2 AAA-Batterijen (zijn inbegrepen) en deze gaan tot 2 weken mee, bij 24/7 gebruik.
  • Bevat 1 heatpack, deze gaat ongeveer 24 uur mee.
  • Met aan- en uitknop, zo kunt u de knuffel altijd gebruiken wanneer dat nodig is.
  • Wasbaar (zonder hartje en heatpack).

  Gebruik

  De Snuggle Puppy is in werkelijkheid een knuffel met een hartslag en een warmtezakje waar jouw jonge pup heerlijk tegenaan kan liggen. De Snuggle Puppy kan jouw puppy op 3 manieren kalmeren:

  • Levensechte hartslag: In de buik van de Snuggle Puppy zit een opening, hier kan het speciale pulserende hartje gestopt worden. Het hartje heeft een voelbare en hoorbare hartslag, en het kalme tempo heeft een rustgevende werking op de pup.
  • Aangename warmte: Voor jonge pups wordt vaak aanbevolen om een warme kruik in de bench te leggen. Zo krijgt de puppy het gevoel dat hij niet alleen is. De Snuggle Puppy biedt ook deze warmte, dit door middel van een heatpack die 24 uur aangenaam warm blijft. Het warmtezakje kan bij het kloppend hartje in de buik van de Snuggle Puppy gestopt worden.
  • Vertrouwde nestgeur: Om de komst van jouw nieuwe puppy helemaal goed voor te bereiden, kan de Snuggle Puppy voor de verhuizing in het nest van de puppy gelegd worden. Op deze manier krijgt de Snuggle Puppy de vertrouwde nestgeur, dit zal de pup later helpen bij de verhuizing naar het nieuwe huis.

  Geschikt voor

  De Snuggle Puppy is ideaal voor jonge puppy's die net naar een nieuwe eigenaar zijn gegaan. Tevens kan de Snuggle Puppy bij moederloze puppy's dienen als surrogaatmoeder.

  Maat Snuggle Puppy

  30 x 20 x 8 cm

  Heatpack

  Iedere Snuggle Puppy bevat 1 heatpack. De Snuggle Puppy heatpack kan geactiveerd worden door de warmtebron eruit te halen. Schud de warmtebron kort en zorg dat de inhoud goed kan mixen. Plaats deze dan samen met het hartje in de buidel van de knuffel. Het duurt ongeveer 15 tot 30 minuten voordat de bron zich volledig heeft opgewarmd. Als de warmtebron hard wordt geeft deze geen warmte meer af en kunt u hem weggooien. Doordat de warmtebron gemaakt is van natuurlijke ingrediënten is deze niet schadelijk voor het milieu.

  Mocht u de warmtebron niet 24 uur achter elkaar nodig hebben, kunt u deze in een afsluitbare plastic zak plaatsen. Knijp alle lucht uit de zak en sluit deze goed af. Het warmte proces stopt dan en u kunt hem op een later tijdstip nog een keer gebruiken. De heatpacks zijn hier per 3 of 6 los bij te bestellen.

  Maat Heatpack

  6 x 1 x 9 cm

 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

Snuggle Puppy ervaringen
 • Aanrader!
  Door June, zondag 5 juni 2022

  Echt een super product! We kregen dit als tip bij puppycursus omdat onze pup soms wat onrustig was in de bench. Wij waren wat sceptisch maar vanaf de dag dat hij binnen is gaat ze zonder problemen de bench in en viel met haar koppie erop in slaap. Ondertussen ligt hij er gewoon bij en kruipt ze zelf de bench in om uit te rusten. Echte top! Batterij gaat ook lang mee, warmtepack hebben we niet gebruikt.

 • Night saver!!
  Door Danielle, woensdag 13 april 2022

  Geweldig ding! Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover maar dacht toch proberen. Onze pup raakte elke nacht steeds meer in paniek. En er de hele nacht naast zitten was ook niet onze planning aangezien ie al in de slaapkamer zat met zijn bench. Met de snuggle puppy was ie direct stil. Sinds dien elke nacht rustig. Het warmtezakje doen we in de ochtend direct in een zipzakje en kan dan nog makkelijk een extra nacht mee. Geweldig product dus!

 • Topproduct
  Door Monica, woensdag 16 maart 2022

  Onze hond heeft 1 puppy gekregen. Als surrogaat nestgenootje ligt er een snuggle puppy bij en als mams even weg is dan kruipt de pup daar graag tegenaan en is ze rustig.

 • Goed
  Door manon, zondag 16 januari 2022

  Mijn labrador van 5 speeld ermee

 • Sinds de snuggle slaapt onze pup perfect !!
  Door Arjan, maandag 10 januari 2022

  Onze pup wilde de eerste dagen totaal niet slapen en deed niks anders dan piepen en janken. Nadat de snuggle geleverd was en wij deze bij de pup in de bench hadden gelegd sliep hij 9 uur aaneengesloten door.... wat een super knuffel !!