Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Silycure

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 42,70
(€ 1,42 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  De verpakking van de Silycure ondergaat een verandering. Vanaf nu wordt de Silycure in tabletten van 40 of 160 mg geleverd. Voor de juiste dosering kun je de bijsluiter in de verpakking raadplegen.

  Silycure

  Silycure ondersteunt de lever- en galreiniging. Silybine maakt onderdeel uit van silymarine, een mengsel van flavonoïden - met o.a. antioxiderende werking - uit de plant Silybum marianum. Silybin is de component met de grootste biochemische activiteit. Silybin zorgt voor activatie van enzymsystemen die helpen bij de reinigende van de lever.

  • Vrije radicalen worden effectief geneutraliseerd door de krachtige anti-oxidantische werking. Glutathion stabiliseert de celmembranen en zorgt voor een afname van peroxidatie (ranzig worden) van vetten. Sylicure verhoogt de selectieve niveaus van glutathion in de lever (+35%), darm en maag.
  • Is goed voor de vorming en de afscheiding van gal.

  Dosering en toepassing:

  Silycure is een aanvullend diervoeder. De dosering is 10 mg/kg/dag. Dit verdeel je bij voorkeur over 2 innames gedurende minimaal 10 dagen. Bij chronische aandoeningen is het advies om dit supplement gedurende 30 dagen of meer te geven.

  • Silycure 40 mg: 1 tablet per 4 kg per dag
  • Silycure 160 mg: 1 tablet per 16 kg per dag

  Indien nodig mag de dosis de eerste week verdubbeld worden. De verdeling van de dagelijkse dosis op verschillende momenten verhoogt de doeltreffendheid. De tabletten kunnen worden gegeven met of zonder voedsel. De tabletten zijn klein en smakelijk. Ze kunnen direct worden toegediend via de mond of (al dan niet verplet) gemengd worden met voedsel. Bewaren bij kamertemperatuur. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Silycure ervaringen
 • erg tevreden
  Door germaine wijnen, maandag 18 maart 2024

  mijn hondje heeft een erfelijke leverziekte maar doet her erg goed op deze medicatie. Dierenarts heel tevreden

 • prima
  Door germaine, maandag 9 oktober 2023

  mijn hond doet het prima met dezemedicatie voor zijn lever

 • Een voortreffelijk goed voedingsuplement
  Door Ibolya, maandag 1 augustus 2022

  Sinds ik silicure geef aan mijn hondje heeft ze geen problemen meer met haar lever, ze drinkt niet zoveel meer en hoeft ook niet zo vaak naar buiten om te plassen met andere woorden ze is echt helemaal opgeknapt van dit product.

 • Prima product.
  Door Ibolya, woensdag 11 mei 2022

  Mijn hondje had te hoge leverwaarden en ik heb silicure besteld en al na 3 dagen ging ze al beduidend minder drinken en hoefde ik er niet meer uit s,nachts omdat ze moest plassen en nu 4 weken verder is ze echt weer helemaal normaal ze eet ook veel beter en is weer een vrolijk hondje ze is 13 jaar oud.

 • werkt prima
  Door Chantal, zondag 3 januari 2021

  Het heeft even doorzetting gevergd. Onze hond wilde het niet innemen en haalde het overal uit. Maar onze trucs en volhouding hebben zich geloond! Onze hond is nu weer een stuk levenslustiger en heeft weer veel meer eetlust. Hierdoor neemt ze het nu ook een stuk makkelijker in. Ik ben zeer tevreden over dit product en blijf het zeker doorgeven!