Service
Winkelwagen
Menu

Sensipharm Geria Comfort Hond

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 40,95
(€ 40,95 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Sensipharm Geria Comfort Hond

  Sensipharm Geria Comfort hond is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden en het kan gegeven worden aan honden met ongewenste ouderdomsverschijnselen.

  Geria Comfort

  Sensipharm Geria Comfort is de basis van voortplanting, constitutie, groei, rijping, vergankelijkheid en daarnaast ondersteunend en voedend werkzaam. Ondersteund bij de verzorging van o.a. lever en nieren. Het ondersteund tevens de gezondheidstoestand en lichaamsbouw van het nageslacht. Daarom geschikt voor honden die voor de fokkerij gebruikt worden en voor honden met uitputtingsverschijnselen ten gevolge van overmatige inspanning.

  Gebruik bij:

  Gevolgen van ongewenste verouderingsverschijnselen zoals: minder goed horen en zien, vermindering van botsterkte, tandverkleuringen, haaruitval, dof en grauw haar, onregelmatige losse of droge stoelgang, vermindering van beweging, prestatievermogen, libido en impotentie. Tijdens de dracht om milieu voor de nakomelingen te optimaliseren.

  Dosering en toediening:

  • Kleine hond = Geria Comfort kleine huisdieren: Per kg lichaamsgewicht 2x daags 0,5 tablet. 90 tabletten à 250mg. per verpakking.
  • (Grote) hond = Geria Comfort Hond: Per 20 kg. lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet oraal toedienen. 90 tabletten à 1000mg. per verpakking.

  Ingrediënten:

  Cuscuta, Dioscorea, Eclipta, Euryale, Hoelen, Mulberry, Polygonum.

  Sensipharm Geria Comfort is een geregistreerd homeopathisch diergeneesmiddel.

  Speciaal voor paarden is Sensipharm Geria Comfort Paard verkrijgbaar.

  De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Sensipharm Geria Comfort Hond ervaringen
 • heel tevreden over de Geria Comfort tabl.
  Door TJ, zaterdag 7 juni 2014

  Helpt uitstekend bij onze oude lab. We geven deze comfort tabletten aan onze lab omdat ze Carporal krijgt voor haar elleboog reuma. Ze heeft nu gelukkig minder last van haar buik/maag. Het is tevens goed voor haar stoelgang en het overdadig verharen.