Service
Winkelwagen
Menu

Puur Vita-min Paard

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 34,15
(€ 68,30 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Vita-min - Puur Vitaminen en Mineralen Paard

  Een gezond immuunsysteem is een van de ingrediënten voor een gezond leven. Om de weerstand optimaal te houden is het noodzakelijk dat paarden en pony's alle benodigde vitaminen en mineralen in voldoende mate binnen krijgen. Soms kan een paard of pony echter net een beetje extra weerstand gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het aansterken of bij de overschakeling van zomer- naar wintervacht. Puur Vita-min bevat een uitgebalanceerde samenstelling van alle benodigde vitaminen en mineralen wat bijdraagt aan een goede weerstand en daarmee een gezond immuunsysteem. Het kan uitstekend worden gegeven als aanvulling op het voer, bijvoorbeeld bij oudere paarden of juist bij veulens (tijdens dracht en lactatie alleen toedienen na overleg met behandelend dierenarts).

   

  Dosering

  De aanbevolen dosering is voor paarden 1 x daags 1 maatschep en voor pony's 1 x daags 3/4 maatschep. 1 maatschep bevat ongeveer 10 gram. Puur Vita-min kan blijvend gegeven worden en daarnaast goed gebruikt worden in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten.Om ervoor te zorgen dat het poeder niet uit de voerbak geblazen wordt, kunt u het bevochtigen.

   

  Toediening

  Puur Vita-min Paard kan over het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

   

  Behandelingsduur

  Bij het gebruik voor een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van 2 tot 6 weken. Het wordt geadviseerd om nog enige weken door te gaat met het toedienen van het product nadat verbetering is waargenomen. Bij langdurig ongemak is het effect van Puur Vita-min meestal na 1 tot 3 weken zichtbaar. Bij verbetering kan worden over gegaan op een onderhoudsdosering, welke ongeveer de helft van de gebruikelijke dosering bedraagt. Hou bij het doseren goed de reactie van het dier in de gaten. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn (het kan veilig in dubbele dosering gegeven worden), waarna het geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering kan worden terug gebracht.

   

  Samenstelling

  Per 10 gram:

  400 mg MSM (Methylsulfonylmetha(a)n(e)), 53,3 mg Calcium (-citr./-phosph.), 154,7 mg Magnesium (-citr.), 53,2 Citrusbioflavenoïden, 26,7 mg Kalium (chlor.), 14,4 mg Fosfor (Calciumphosph.), Bamboe. Hulpstoffen: Cellulose.

  Vitaminen en provitaminen: 3,2 mg Vitamine A, 26,7 mg Vitamine B1, 33,2 mg Vitamine B2, 106,7 mg Vitamine B3, 26,7 mg Vitamine B5, 58,7 mg Vitamine B6, 22 ug Biotine, 110 ug Foliumzuur, 693 ug Vitamine B12, 110 mg Vitamine C, 26,5 ug Vitamine D, 40 mg Vitamine E, 47 mg Choline. 

  Sporenelementen: 5,3 mg Zink, 5,3 mg IJzer, 1,1 mg Mangaan, 102 uq Selenium, 28 ug Koper, 1,62 ug Jodium. 

  Aminozuren: 26,7 mg PABA, 13,3 mg L-lysine HCl. 

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Vita-min Paard ervaringen
 • Werkt
  Door Sanne, maandag 3 augustus 2020

  Nu tweede pot dus onderhoudsdosering. Duidelijk beter in de vacht en betere weerstand.

 • Goed product
  Door Hiemstra, woensdag 26 december 2018

  Ik geef het aan 2 honden met een kleiner 1 gram schepje Van 1 hond kan ik zeggen dat die meer energie heeft gekregen, veel mooiere vacht heeft sinds die erop staat Voor hem is zijn weerstand zeer belangrijk vanwege buitenlandse ziektes die hij heeft en heb het idee dat deze verbeterd is Geef nu een onderhoudsdosis Van hond 2 kan ik het nog niet beoordelen deze staat er pas 2 dagen op

 • Verpakking
  Door Caroline Kers, maandag 22 oktober 2018

  Goed produkt. Ik zag al vrij snel resultaat, betere vacht... Alleen jammer dat deze bus na opening slecht sluit, steeds open springt. Heb ook bij deze verpakking er een elastiek om gedaan....

 • Makkelijk in gebruik,mooiere vacht
  Door Niek, woensdag 25 april 2018

  De paard verpakking besteld, gebruik hem voor de honden. Het schepje van de kleinere verpakking had ik bewaard.

 • Puur vita-min Paard
  Door W.M.A. Suijker, dinsdag 26 december 2017

  Ik gebruik dit product nu een paar maanden bij ons jonge paard (5 jr.) Ben er erg tevreden over. Mijn paard zit lekker in haar vel en vacht, deze glimt heel mooi en er zitten appeltjes op. Ik vind dit product prettig om de winter door te komen zonder verkoudheden.