Service
Winkelwagen
Menu

Puur Sulphur

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 29,95
(€ 299,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Sulphur - Puur Moc

  Puur Suplhur biedt ondersteuning bij zowel droge als natte vormen van een ruwe huid. Mok is de verzamelnaam voor verschillende vormen van kriebels en een rode en gevoelige huid op de benen van uw paard. Puur Sulphur biedt inwendige huidverzorging en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het aanvullend diervoeder is geschikt voor paard en pony.

   

  Dosering  
  Doeldier Optimale dosering 1-2x daags
  Paard 20 - 30 druppels
  Pony 15 - 20 druppels
  20 druppels = circa 1 ml.

  Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft, 1 - 2 maal daags:

  Toediening

  Het product is een aanvullend diervoeder en kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

  Tips bij de behandeling van mok

  Bij de behandeling van mok verdient het aanbeveling de aangetaste delen droog en schoon te houden. Lange haren dienen te worden weggeknipt en wanneer de huid nat is geworden dient deze zorgvuldig te worden gedroogd. Zorg ook voor een droge stal. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat uw dier zijn afvalstoffen kwijtraakt, bijvoorbeeld met behulp van Puur Detoxi Paard en voor uitwendig gebruik wordt Puur Zinc Sulphur Paste aangeraden bij natte mok. Bij droge mok kan Puur Calendula Cream Hond Kat Paard of Vetramil toegepast worden.

  Samenstelling

  Aqua, Zwavelbloem, Plantaardige koolstof, Echte salie (Salvia officinalis), Grote brandnetel (Urtica dioica). Alcohol 30%. 

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Sulphur ervaringen
 • Prima product
  Door Marjan, dinsdag 5 april 2022

  Product bevalt prima!

 • Wonder middel
  Door Gladys, vrijdag 17 september 2021

  Mijn paard had de 2 witte benen onder de mok (verzamelnaam huidaandoening) been zat helemaal onder de korsten en wondvocht, benen waren heel dik hierdoor en paard had veel last. Van alles geprobeerd en uiteindelijk als bij dit product terecht gekomen, verwachte er niet veel van, maar na 6 dgn knapte het been al erg op, nu is het been bijna genezen, ik was ten einde raad en noem dit middel dan ook echt een wondermiddel, geef 2x per dag 2 ml in een spuitje in de mond, aanrader!

 • Had wat meer verwacht tot nu toe
  Door Sanne, vrijdag 8 januari 2021

  Flesje is op het moment halverwege elke dag zoiezo 1x 30 druppels en 5 dgn in de week 2x. Maar tot op heden nog geen verbeterd beeld van hasr mok...

 • Produkt doet wat ik ervan verwachtte
  Door Nathalie, dinsdag 1 december 2020

  Paard had mok aan de achterbenen en samen met dit produkt en mokzalf van de dierenarts, heb ik het weten te bedwingen. Het paard had ook een van de achterbenen wat gezwollen als gevolg van de mok. Droog houden en mokzalf smeren en 2x per dag 25 druppels gegeven. De mok is nu na bijna 3 weken weg. Het been was na een paar dagen ook weer normaal dun. Ik was er op tijd bij. De mok zat slechts in de kootholte. Ik heb dit produkt vaker gebruikt en het werkt fijn. Vooral bij jonge paarden (1- of 2- jarigen) die je moeilijk aan de benen kunt komen. Leer ze een boterham eten en je kunt ze de druppels op deze manier geven.

 • Mok bij paard
  Door Thea, woensdag 28 augustus 2019

  Na dat ik de mok bij mijn paard met verschillende zalven heb ingesmeerd ( zonder echt resultaat) zie ik nu na 2 weken dat de huid van binnen uit verbeterd.