Service
Winkelwagen
Menu

Puur Probiotic

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 24,25
(€ 485,00 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Probiotic

  Puur Probiotic is een speciaal probioticum voor jouw dier. Dit supplement bevat goede darmbacteriën die jouw dier helpen met het verlagen van de zuurgraad. Daarnaast draagt het bij aan een goede voedselvertering door de productie van enzymen. Probiotica produceren kortketenige vetzuren, een zeer belangrijke voedingsstof voor de darmcellen. Een goede conditie van de darmcellen is nodig ter preventie dat allerlei ongewenste micro-organismen door de darmwand in de bloedbaan terecht komen. Zo draagt Puur Probiotic bij aan een goede darmflora.

  Puur Probiotic hond en kat

  Probiotic van Puur met 7 verschillende bacteriestammen en een prebiotica (FOS) ondersteunt de darmen van jouw hond of kat. Het is zeer effectief voor de opbouw van een evenwichtige darmflora. De 50 gram variant is met name geschikt voor honden en katten. Deze variant bevat een maatschepje van 0,5 gram, waardoor het makkelijk te doseren is.

  Puur Probiotic paard

  Puur Probiotic is ook geschikt voor paarden. Het ondersteunt een goede darmwerking en draagt bij aan een gezonde darmflora. Het is bijvoorbeeld in te zetten bij hoefbevangenheid, een opgeblazen gevoel en bij gevoelige darmen. De variant van 150 gram is ideaal voor paarden, gezien de dagelijkse dosering die je aan jouw paard geeft.

  Eigenschappen

  • Draagt bij aan een goede voedselvertering door de productie van enzymen
  • Heeft een verlagende werking op de zuurgraad
  • Vrij van gist, gluten, lactose, caseine, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

  Wanneer gebruik je Puur Probiotic?

  • Voor honden, katten en paarden
  • Voor een goede darmfunctie
  • Dunne ontlasting of een opgeblazen buik
  • Na een antibiotica kuur
  • Ter ondersteuning van de darmen bij spannende situaties
  • Ter verhoging van de weerstand

  Hoe gebruik je Puur Probiotic?

  Voor een optimale werking van de Puur Probiotic kun je het poeder oplossen in een kleine hoeveelheid lauw water. Laat het vervolgens 15 minuten staan.
  Geef Probiotic het liefst op een lege maag. Via een spuitje of laat jouw dier het opslobberen. Wil jouw dier het niet rechtstreeks eten? Schenk het dan over het voer.

  Wanneer Puur Probiotic los over het voer wordt gegeven, dien je het poeder te bevochtigen zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Bewaar de Puur Probiotic op een droge plek bij een temperatuur tussen 5 tot 20 °C. Vermijd direct zonlicht en houd dit product buiten het bereik van kinderen.

  Puur Probiotic dosering

  Tenzij de arts/therapeut anders voorschrijft, de 1e week 2 keer daags de onderstaande dosering toedienen. Verlaag de dosering na de eerste week naar één keer daags. De voorgeschreven dosering niet overschrijden.

  DoseringPuur Probiotic Hond/Kat
  GewichtDosering
  < 10 kg1 maatschep
  10 tot 25 kg2 maatscheppen
  25 tot 80 kg3 maatscheppen

  1 maatschep = 0,5 gram.

  DoseringPuur Probiotic Paard
  GewichtDosering
  Pony3/4 maatschep
  Paard1 maatschep

  1 maatschep = 2,5 gram.

  De maatschep in Puur Probiotic 50 gram bevat ongeveer 0,5 gram. De maatschep in Puur Probiotic 150 gram bevat ongeveer 2,5 gram.

  Wanneer gebruik je het niet?

  Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

  Inhoud

  50 of 150 g

  Samenstelling

  Maltodextrine, maiszetmeel, Fructo Oligo Sacchariden (FOS) en bacterieculturen: Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius en Lactococcus lactis.
  1 gram Puur Probiotic bevat bij productie 1,0 miljard CFU.

  De samenstelling van hond/kat en paard is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter omdat de dagelijkse dosering voor een paard aanzienlijk hoger is. Je kunt er bij regelmatig gebruik dus ook voor kiezen om de grotere verpakking (150 gr.) te gebruiken voor jouw hond of kat.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Probiotic ervaringen
 • Goed
  Door Tanja peters, vrijdag 21 juni 2024

  Gebruik het iedere dag . Het gaat nu veel beter met haar darmen . Het is steeds niet 100% maar ben al blij met dit resultaat

 • Geweldig
  Door F de Vos, vrijdag 21 juni 2024

  Mijn hond had heel vaak last van diarree het spoot er dan uit..en hij maakte een zieke indruk. De dierenarts koste kapitalen onderzoek voor dit en dat.. en ik gaf hem speciaal voer voor zijn darmen..licht verteerbaar..maar dan ging het even goed ..en dan had hij weer last van diarree... Maar sinds ik probiotica gebruik iedere ochtend opgelost in lauw water 2 schepjes door zijn voer gaat het geweldig..alleen maar harde ontlasting. Ik had dit veel eerder moeten doen..maar wist dit niet.

 • Goed spul
  Door Simon Houtstra, zaterdag 18 mei 2024

  Dit heeft mijn hond erg goed gedaan. Zijn ontlasting is weer back to normal.

 • Werkt naar behoren
  Door Magda, vrijdag 10 mei 2024

  Heeft bij ons hondje wat tijd nodig maar werkt naar behoren wordt steeds minder de jeuk

 • Probiotica puur
  Door Joke van der Meer, maandag 6 mei 2024

  Gebruik het al maanden en mijn hondje reageert er goed op. Geen last van diarree meer.