Service
Winkelwagen
Menu

Puur Pollen

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 21,25
(€ 425,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Pollen

  Puur Pollen bevat verdunningen van alle veelvoorkomende gras- en plantensoorten. Door zijn unieke en zeer uitgebreide samenstelling helpt Puur Pollen het dierenlichaam zich te weren tegen reacties. Puur Pollen geeft stuifmeel en pollen minder kans en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen.


  Dosering in eerste week
  Doeldier Optimale dosering (1x daags)
  Paard/Pony 15 - 20 druppels
  Hond 10 - 15 druppels
  Kat 5 druppels
  20 druppels = circa 1 ml.

  Gebruiksduur

  Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft: is de optimale dosering in de eerste week volgens bovenstaande tabel. Vervolgens 1 week om de dag een dosering, daarna afbouwen naar 1 x per 3 à 5 dagen een dosis gedurende het pollenseizoen. Geef Puur Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

  Kijk goed hoe je dier reageert en wat het nodig heeft. Ieder dier is anders waardoor de dosering hoger of lager kan liggen. Als er weinig gebeurt, mag de frequentie omhoog en/of het aantal druppels.


  Toediening

  Het product is een aanvullend diervoeder en kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

  Indien een kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

  Vergroot de effectiviteit

  De effectiviteit van Puur Pollen kan worden vergroot door bij aanvang van toediening, een inwendige reiniging te doen met drainage middel van de Groene Os Veterinair of van Puur.

  Samenstelling

  Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Alcohol 20% v/v.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Pollen ervaringen
 • Puur pollen
  Door Addie, zondag 24 maart 2024

  Een paar druppeltjes door het voer en het verschil is snel merkbaar.

 • Prima
  Door José, donderdag 14 september 2023

  Het verlicht heel veel, als er erg veel pollen in de lucht zitten, dan is het niet voldoende, maar daar is denk ik, niet zo veel tegen bestand. José

 • Werkt goed
  Door Yvette, zaterdag 2 september 2023

  Al naar een paar dagen minder krabben

 • Werkt goed bij mijn hond
  Door Keeley, donderdag 9 maart 2023

  Onze Diesel kreeg uit het niets in ene onwijs veel jeuk en rode/dikke traanogen. Na wat onderzoek Puur pollen gaan geven, het jeuken is een stuk minder en zijn rode/dikke traanogen zijn zo goed als weg.

 • Lijkt goed te werken
  Door Arthur, dinsdag 26 juli 2022

  Onze Zwitserse herder heeft veel last van jeuk en plekjes die nat worden en korstje op komen. Vrij snel na het eerste gebruik lijkt het beter te gaan. Zelfs onze dierenarts is niet zo van homeopathie, maar had de goede werking bij meerdere honden gehoord. Dus erg blij mee. Gebruikte eerst apaquel a 250 euro per 100 tabletten