Service
Winkelwagen
Menu

Puur Pollen

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 21,25
(€ 425,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Pollen

  Puur Pollen bevat verdunningen van alle veelvoorkomende gras- en plantensoorten. Door zijn unieke en zeer uitgebreide samenstelling helpt Puur Pollen het dierenlichaam zich te weren tegen reacties. Puur Pollen geeft stuifmeel en pollen minder kans en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen.

   

  Dosering in eerste week  
  Doeldier Optimale dosering (1x daags)
  Paard/Pony 15 - 20 druppels
  Hond 10 - 15 druppels
  Kat 5 druppels
  20 druppels = circa 1 ml.

   

  Gebruiksduur

  Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft: is de optimale dosering in de eerste week volgens bovenstaande tabel. Vervolgens 1 week om de dag een dosering, daarna afbouwen naar 1 x per 3 à 5 dagen een dosis gedurende het pollenseizoen. Geef Puur Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

  Kijk goed hoe je dier reageert en wat het nodig heeft. Ieder dier is anders waardoor de dosering hoger of lager kan liggen. Als er weinig gebeurt, mag de frequentie omhoog en/of het aantal druppels.

   

  Toediening

  Het product is een aanvullend diervoeder en kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

  Indien een kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

  Vergroot de effectiviteit

  De effectiviteit van Puur Pollen kan worden vergroot door bij aanvang van toediening, een inwendige reiniging te doen met drainage middel van de Groene Os Veterinair of van Puur.

  Samenstelling

  Aqua, Kleinbladige linde (Tilia cordato), Smalle weegbree (Plantago lanceolata), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Grote brandnetel (Urtica dioica), Haver (Avena sativa), Paardenbloem (Taraxacum officinale), Zachte berk (Betula alba), Alcohol 30% v/v.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Pollen ervaringen
 • Niet naar verwachting.
  Door Roos, vrijdag 3 mei 2024

  De eerste dosis van 10 druppels gegeven, waarna mijn hond na 3 dagen heel akelig begon te bijten en likken aan zijn poten. De hond is tussen de 10 en 20 kilo. Na 2/3 dagen trok het bij en de puur pollen durf ik niet meer te geven.

 • Werkt erg goed en snel bij onze hond
  Door Rebecca, vrijdag 3 mei 2024

  Onze hond kreeg plots last van rode traan ogen. En met tranen bedoel ik echt prut uit zijn ogen. Na twee dagen druppels was hij er zo goed als vanaf. Ook het krabben was snel over. Heel blij met deze druppels!

 • Puur pollen
  Door Addie, zondag 24 maart 2024

  Een paar druppeltjes door het voer en het verschil is snel merkbaar.

 • Prima
  Door José, donderdag 14 september 2023

  Het verlicht heel veel, als er erg veel pollen in de lucht zitten, dan is het niet voldoende, maar daar is denk ik, niet zo veel tegen bestand. José

 • Werkt goed
  Door Yvette, zaterdag 2 september 2023

  Al naar een paar dagen minder krabben