Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Puur Hepato Hond/Kat

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 20,95
(€ 419,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Hepato

  Puur Hepato ondersteunt de leverfunctie. Veel klachten worden veroorzaakt door een ophoping van afvalstoffen in de lever. Puur Hepato is een aanvullend diervoeder en kan worden ingezet ter ondersteuning van de reinigende werking van de lever. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de eetlust.

  Puur Hepato dosering

  Goed schudden voor gebruik. Dagelijks 1 tot 3 maal geven, behalve als er anders wordt geadviseerd. Indien het lastig is om meerdere malen een dosering te geven, mag de dagelijkse dosering in 1 keer gegeven worden of om de dag. Wel kan het zo zijn dat de gewenste resultaten langer op zich laten wachten.

  Dosering  
  Doeldier Optimale dosering
  Kat 3 druppels
  Hond >25kg 15 druppels
  Hond < 10 kg 5 druppels
  Hond 10-25 kg 10 druppels
  Pony 15 druppels
  Paard 20 druppels
  20 druppels = circa 1 ml.

  Hoe geef je Puur Hepato?

  Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien jouw dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

  Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

  Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zo kan na de stopweek de 'prikkel' opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

  Samenstelling

  Aqua, Artisjok (Cynara scolumus), Mariadistel (Carduus marianus), Paardenbloem (Taraxacum officinalis), Duizendguldenkruid (Erythraea centaurium), Javaanse kurkumawortel (Curcuma xanthorrhiza), Grote engelwortel (Angelica archangelica), Rozemarijn (Rosmarinus officinale). Alcohol 35% v/v.

  De samenstelling van hond/kat en paard is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter omdat de dagelijkse dosering voor een paard aanzienlijk hoger is. Je kunt er bij regelmatig gebruik dus ook voor kiezen om de grotere verpakking (100 ml) te gebruiken voor jouw hond of kat.

  Bewaren

  Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket of op het doosje.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Hepato Hond/Kat ervaringen
 • perfect
  Door Paul, dinsdag 10 oktober 2023

  na een paar dagen weer eetlust bij me kat

 • Resultaat moet ik nog afwachten
  Door ZivaZara, vrijdag 6 oktober 2023

  Ik ben nog maar kort met dit product bezig en kan hier dan ook nog geen oordeel over delen!

 • Prima
  Door José, donderdag 14 september 2023

  Doet wat het moet doen, de lever reinigen. Soms heeft mijn paard er niet voldoende aan en gaat ze weer hoesten, dan geef ik er nog iets anders bij. José

 • Goed product
  Door Shireen, woensdag 13 juli 2022

  Hond heeft eetlust weer en lever waardes waren goed een week nadat zij de druppels begon.

 • Ernstig zieke hond, gesopt met eten
  Door M.welbergen, maandag 2 augustus 2021

  Mijn Boomer, was ernstig ziek, alvleesklier ontsteking, en ze werd geel van slechte werking lever. Was gestopt met eten. Drinken deed ze wel. Na drie weken niet eten Eigenlijk op gegeven. Na puur hepato in haar drink bakje gedaan. Knapt ze langzaam op. Begon weer langzaam een klein beetje te eten.