Service
Winkelwagen
Menu

Puur Enos

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 29,95
(€ 299,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Enos

  Puur Enos kan worden ingezet ter ondersteuning van het botweefsel. Het middel draagt bij aan een soepele beweging en biedt verlichting aan de gewrichten. Het aanvullend diervoeder is geschikt voor katten, honden pony's en paarden. Daarnaast Puur Enos ook geschikt om in te zetten bij slungelige honden in de groei, van (middel) grote rassen. Puur Enos heeft een positieve invloed op de beenderen.

   

  Dosering  
  Doeldier Optimale dosering 1-2x daags
  Paard 20 - 30 druppels
  Hond 10 - 15 druppels
  Kat 5 - 10 druppels
  20 druppels = circa 1 ml.

   

  Toediening

  Het product is een aanvullend diervoeder en kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

  Indien een kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

  Ingrediënten

  Aqua, Glycerine, Bergden (Pinus montana), Maretak (Viscum album), Echte tijm (Thymus vulgaris), Heermoes (Equisetum arvense), Wierookboom (Boswellia serrata), Calciumcarbonaat, Calciumfosfaat, Alcohol 20% v/v. 

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Enos ervaringen
 • werkzaam
  Door Sonja van Dijk, dinsdag 18 juli 2017

  Een paar maanden terug heeft ons poesje een bovenbeen gebroken, zij is daarvoor geopereerd, na 3 maanden 'leek' de breuk goed te helen, echter bij een contole 6 weken later op de foto was te zien dat er zich een ernstige osteoporose had ontwikkeld, deze verslechtering is nu tot staan gebracht en er is weer botaanwas te zien.

 • Preventie
  Door Nico van Boxtel, donderdag 2 juli 2015

  Aanstonds zullen wij ook een Bordeaux Dog hebben van 16 weken. Wij hebben ons over het ras georiënteerd ook op internet. Een zwakte kan zijn de botvorming in de eerste levensjaren. Daarom gaan wij uit voorzorg de pup Bot Puur druppels geven.

 • herstel
  Door d van der ende, zondag 9 maart 2014

  Bij toeval was ik bij een homeopathische dierenarts waar ik had gevraagd of er iets was voor het herstel van bot bij een mens. ik bleek volgens de mri scan en de chirurg botnecrose te hebben en moest van de chirurg een half jaar met krukken moeten lopen ik gebruikte puur bot op advies van de dierenarts en na een week was de pijn weg en na 3 weken was mijn been weer naar normale proporties geslonken(veel vocht in het gehele been) tot op heden( na 3 maanden) nog steeds volledig zonder pijn

 • puur bot
  Door helga tegelaers, donderdag 6 maart 2014

  ik merk aan mijn dat zij geen klachten meer heeft, dus ik ben zeer tevreden over dit produkt.