Service
Winkelwagen
Menu

Phytonics Spleen Comp

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 29,70
(€ 594,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Phytonics Spleen Compositum

  Phytonics Spleen Comp ondersteunt de miltfunctie en heeft een reinigende werking. Het draagt bij aan de reinigende werking van de lever. Spleen Comp is onder andere te gebruiken bij een opgeblazen buik.

  Toepassing

  Tenzij arts/therapeut anders voorschrijft: tweemaal daags.

  • Kat - 2 tot 5 druppels
  • Hond - 5 tot 10 druppels
  • Paard - 10 tot 15 druppels

  20 druppels = 1ml. Goed schudden voor gebruik.

  Als het beter gaat kun je overgaan op een onderhoudsdosering. Je kunt dan de helft van bovenstaande dosering aanhouden. Als jouw dier meer nodig lijkt te hebben, kan een dubbele dosering veilig gegeven worden. De dosering kan bij verbetering geleidelijk verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering.

  Toediening

  Je kunt dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond geven, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kun je de druppels op een klein stukje lekkers geven.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Je kunt bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. Dit product kan blijvend worden gegeven.

  Gebruik tijdens dracht of lactatie altijd in overleg met behandelend dierenarts.

  Samenstelling

  Artisjok, duizendguldenkruid, gember, grote engelwortel, kalmoes, kattenklauw, mariadistel, paardenbloem, stinkende gouw, grote wolfsklauw, bentonite-montmorrilonite, alcohol 22%.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Phytonics Spleen Comp ervaringen

Heb je ervaring met Phytonics Spleen Comp ? Geef jouw mening over dit product

Schrijf jouw eigen review