Service
Winkelwagen
Menu

Phytonics Respi Comp

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 31,95
(€ 639,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Phytonics Respi Compositum

  Phytonics Respi Comp is een aanvullend diervoeder dat ondersteuning kan bieden bij acute- en chronische ongemakken van de voorste en achterste luchtwegen van hond, kat paard en pony. Luchtwegproblemen kunnen verschillende onderliggende oorzaken hebben. Omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol zoals het verblijf in een honden-/kattenpension en stalmanagement bij het paard. Respi comp heeft een reinigende werking en verzachtend effect op de luchtwegen. Te gebruiken bij acute- en chronische problemen van de voorste en achterste luchtwegen, zoals kriebel in de keel door kennels, sinusitis, tonsillitis, laryngitis, bronchitis, influenza en overgevoeligheid voor bijvoorbeeld stof.

  Indicatie(s):

  Om de voorste en achterste luchtwegen te reinigen en verzachten.

  Dosering en toepassing:

  (tenzij arts/therapeut anders voorschrijft) twee maal daags:

  • Kat 2-5 druppels
  • Hond 5-10 druppels
  • Paard 10-15 druppels

  1 ml = 20 druppels.

  Als het beter gaat kun je overgaan op een onderhoudsdosering. Je kunt dan de helft van bovenstaande dosering aanhouden. Als jouw dier meer nodig lijkt te hebben, kan een dubbele dosering veilig gegeven worden. De dosering kan bij verbetering geleidelijk verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Je kunt bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Je kunt de behandeling hervatten indien daartoe aanleiding is. Dit product kan blijvend worden gegeven.

  Let op : Toediening tijdens lactatie of dracht altijd in overleg met de behandelend dierenarts.

  Samenstelling

  Anijs, tijm, fenegriek, hokjespeul, hondsdraf, kattenklauw, lapacho, indiaas longkruid, salie, smalle weegbree, venkel, wu wei zi, ammoniumchloride, l-cysteïne, magnesiumfosfaat, vitamine b6, glycerine, bentonite-montmorrilonite, alcohol 30%

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Phytonics Respi Comp ervaringen
 • Zeer tevreden.
  Door Antonetta, zaterdag 1 april 2023

  Een van mijn abbesijntjes heeft bronchitis. Vastgesteld door onderzoek. De DA heeft 3-4 x daags een puffer voorgeschreven voor humaan gebruik. Omdat dit niet voldoende hielp heb ik bij de reviews op deze site gekeken. Een mevr. schreef dat ze bij deze druppels en de puffer ook nog van Puur de vit-min erbij gaf. Ik heb nu de puffer kunnen afbouwen naar 2x!! En van 5 druppels ben ik nu langzaam naar 2 gegaan 2x daags. De vitamine van Puur houden we er nog even in. Top druppels! Ik dacht ik meld dit. Misschien hebben meer baasjes er wat aan.

 • Lijkt te ondersteunen bij astma
  Door Anne, maandag 23 januari 2023

  Onze Oosterling met astma/feline bronchitis geven wij een paar druppels per dag. Het lijkt de hoestbuien te verminderen, waardoor er minder pufjes met de inhaler nodig zijn.

 • Erg tevreden
  Door Do, donderdag 5 januari 2023

  Ik gebruik dit product voor mijn pomeriaan met chronische kennelkuch. Hij kreeg hier medicijnen voor maar dit voelde voor mij niet goed om hem telkens dit te geven. Gebruik dit product nu 4 weken in combinatie met Puur vita-min en heb geen medicijnen meer hoeven geven. Erg tevreden.

 • Top product
  Door Barbara , vrijdag 30 december 2022

  Top product. 2 paarden die last hebben van hoest door vermoedelijk stof in hooi. Helpt echt.

 • Prima product
  Door Bee, maandag 21 november 2022

  Snel geleverd, keurig verpakt