Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Phytonics ProstAid

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, woensdag in huis
€ 30,95
(€ 619,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Phytonics Prost-aid

  Phytonics ProstAid is een aanvullend diervoeder dat zorgt voor het behoud van een goede prostaatfunctie, zodat de prostaat zijn normale formaat behoudt. De prostaat is een klier van het mannelijk geslachtsapparaat en zit om de urinebuis heen. De prostaat vergroot naarmate een dier ouder wordt. Dit gebeurt onder invloed van hormonen. Wanneer de prostaat erg vergroot is zal het dier er last van hebben, ontlasten gaat moeilijker en de ontlasting is soms afgeplat. Doordat het dier hard moet persen bestaat er kans op een hernia perinealis. Phytonics ProstAid kan worden ingezet om de normale vorm en functie van de prostaat te behouden en bij prostaathyperplasie, prostaathypertrofie en prostaatcysten maar ook bij hypersexueel gedrag van de reu.

  Dosering en toepassing:

  Tenzij arts/therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

  • Paard 12 druppels
  • Hond 3 - 8 druppels
  • Kat 2 - 3 druppels

  1 ml = 20 druppels.

  Als het beter gaat kun je overgaan op een onderhoudsdosering. Je kunt dan de helft van bovenstaande dosering aanhouden. Als jouw dier meer nodig lijkt te hebben, kan een dubbele dosering veilig gegeven worden. De dosering kan bij verbetering geleidelijk verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering.

  Toediening

  Je kunt product geven met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien jouw dier de druppels niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. Dit product kan blijvend worden gegeven.

  Samenstelling

  Asperge, beredruif, berk, canadese geelwortel, echte guldenroede, kattenklauw, kattensnor, monnikspeper, saffraan, zaagbladpalm, zomereik, zuurbes, bentonite-montmorillonite, alcohol 42%.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Phytonics ProstAid ervaringen
 • phytonics
  Door caroline, woensdag 27 januari 2021

  helaas heeft het niet het gewensden resultaat wel iets verbetert misschien te weinig druppel ik gaf er 8 de max doses onze hond is rond de 30 kilo misschien dat het daar aan legt was wel de moeite waard om te proberen

 • Slecht
  Door Els Versteeg , zaterdag 16 januari 2021

  Dit product werkt absoluut niet

 • Matig
  Door Jansen, woensdag 7 augustus 2019

  In de eerste week dat mijn hond deze druppels kreeg had ik het idee dat het echt hielp maar nu na 3 weken merk ik geen verschil meer. Onze hond heeft een vergrote prostaat en kan daardoor heel moeilijk z'n ontlasting kwijt worden en nu druppelt hij ook nog eens urine. Castreren is de enigste optie nu nog maar onze hond heeft maar 1 balletje, de andere zit ergens in de buik. Dus wordt het een risico volle operatie. (Hond bijna 11 jaar).

 • brokken en medicijnen
  Door Ineke, woensdag 9 januari 2019

  Heel blij dat ik jullie gevonden heb