Service
Winkelwagen
Menu

Phytonics Muscle Support Paard

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 108,50
(€ 135,63 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Phytonics Muscle Support

  Phytonics Muscle Support bevat ingrediënten die de energievoorziening van de spieren ondersteunt en de groei van spiermassa bevordert. Ook bevat het stoffen welke de banden en pezen versterken. Indien er veel spierarbeid geleverd moet worden zullen de spieren meer ATP nodig hebben als energieleveraar waardoor minder snel vermoeidheidsverschijnselen optreden.

  Indicatie(s)

  • Voor toename spierkracht en spiermassa.
  • Ter verbetering van de spierstofwisseling.
  • Indien een beter uithoudingsvermogen gewenst is.
  • Na zware lichamelijke inspanningen.
  • Ter ondersteuning bij zwakke spieren en gewrichten.

  Dosering en toepassing:

  Tenzij arts/therapeut anders voorschrijft, een keer daags :

  • Paard: 1 maatschep.
  • Pony: ¾ maatschep.

  1 maatschep bevat ongeveer 12 gram.

  Als het beter gaat kun je overgaan op een onderhoudsdosering. Je kunt dan de helft van bovenstaande dosering aanhouden. Als jouw paard meer nodig lijkt te hebben, kan een dubbele dosering veilig gegeven worden. De dosering kan bij verbetering geleidelijk verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Je kunt bij verbetering nog enige dagen doorgaan met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. Dit product kan blijvend worden gegeven.

  Toediening

  Muscle Support is een aanvullend diervoeder dat over het voer gegeven kan worden. Bij droog voer wordt geadviseerd het poeder licht te bevochtigen zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Gebruik tijdens dracht of lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts.

  Samenstelling

  Appel concentraat, Bentonite-Montmorillonite, Himalayazout, Bamboe-extract, L-Cysteïne, Chlucosamine Sulfaat, Chondroïtinesulfaat, MSM, L-Methionine, L-Glycine, L-Arginine, Koper, Selenium, Jodium, Mangaan, Ijzer, Zink-L, Fosfor, Kaliumchloride, Calciumcitraat, Magnesium citraat, Vitamine E, Vitamine D, Citrus Bioflavonoïden, Vitamine C, Inositol, Choline, Biotine, PABA, Foliumzuur, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine B5, Vitamine B4, Vitamine B3, Vitamine B2, Vitamine B1, Vitamine A, Zwarte Bes, Wierookboom, Schietwilg, Guldenroede, Damiana.

  Voor de Muscle Support Hond/Kat klikt u hier.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Phytonics Muscle Support Paard ervaringen
 • Goed product
  Door Stephanie Stamkot , dinsdag 13 juli 2021

  Goed product geen bijwerkingen zoals heter worden en mijn paarden vinden het lekker

 • Bespiering jong paard
  Door Michael , donderdag 25 februari 2016

  Toen ik mijn paard kocht was hij 5. Hij is aardig groot en liep achter in zijn bespiering. Hij heeft Muscle support gehad en is daar enorm van opgeknapt. Hij zit vele male beter in zijn bespiering. Wat ook heel opvallend was is dat het ook echt de spierstofwisseling helpt, spierpijn is weinig tot niet merkbaar. Echte aanrader!! Ook voor paarden die weer opgetraind moeten worden

 • zeer te vrede
  Door Richard , maandag 28 december 2015

  Goed geen bijwerkingen wij zijn er blij mee en onze beesten ook en dat is het belangrijkste

 • Phytonics Muscle support bij spieratrofie
  Door Rie Bergman, maandag 12 mei 2014

  Bij mijn oude paard werd onlangs spieratrofie geconstateerd. Zij toonde lusteloos en was niet vooruit te branden. De dierenarts adviseerd Muscle support van Phytonics. Sinds ik dit geef is ze weer levendig en soepel. Ze heeft zelfs weer zin in een wandelingetje die ze nu ook weer volledig volhoudt. Ik blijf dit geven, het gaat zo goed.