Service
Winkelwagen
Menu

Phytonics Detox Comp

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 29,25
(€ 585,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Phytonics Detox Compositum

  Phytonics Detox Comp is een aanvullend diervoeder dat een uitgebalanceerde samenstelling van zowel prikkelende als opbouwende grondstoffen bevat, die ieder hun uitwerking hebben op een aspect van een bepaald uitscheidingsorgaan. In de huidige tijd worden ook dieren dagelijks belast met veel vervuilende stoffen in zowel voeding, water en lucht.

  Geschikt voor:

  Kat, Hond, Paard, Pony.

  Indicaties:

  • Stimuleert het afweersysteem
  • Na narcose
  • Wanneer er sprake is van ophoping van afvalstoffen
  • Voor een (halfjaarlijkse) reiniging

  Toediening

  Detox comp. geef je met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Als jouw dier dit middel niet lekker vindt, kun je het geven op wat lekkers.

  Dosering:

  (Tenzij arts/therapeut anders voorschrijft)Twee maal daags:

  • Kat: 2-5 druppels
  • Hond: 5-10 druppels
  • Paard: 10-15 druppels

  Als het beter gaat kun je overgaan op een onderhoudsdosering. Je kunt dan de helft van bovenstaande dosering aanhouden. Als jouw dier meer nodig lijkt te hebben, kan een dubbele dosering veilig gegeven worden. De dosering kan bij verbetering geleidelijk verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering.

  Duur van de behandeling

  In een acute situatie jouw dier enkele dagen tot 3 weken behandelen met Detox. Bij verbetering nog enige dagen doorgaan. Als jouw dier langdurig ongemak heeft is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Phytonics kan blijvend gegeven worden, het is dan wel verstandig om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Je kunt de behandeling hervatten als dat nodig is.

  Let op: Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering van de klachten krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename van de klachten kun je de dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

  Samenstelling:

  Extract van Alchemilla vulgaris, Angelica archangelica, Arctium lappa, Berberis vulgaris, Betula alba, Calamus aromaticus, Cantharis, Carduus marianus, Centaurium erythraea, Chelidonium majus, Cynara scolimus, Equisetum arvense, Galium aparine, Hydrastis canadensis, Juniperus communis, Orthosiphonis stamineus, Ribes nigrum, Solidago virga aurea, Taraxacum officinale, Uncaria tomentosa, Uva ursi, Viola tricolor. Montmorilloniet, Himalaya zout. Alcohol 35%.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Phytonics Detox Comp ervaringen
 • Top, hond enorm opgeknapt
  Door Mus, vrijdag 9 februari 2024

  Hond had vachtproblemen (uitval, dof). Bij holistische DA geweest, die vermoedde darmproblemen. Klopt ook (vaak te harde of juist te zachte poep). In combinatie met overstap naar gevarieerder voer de detox kuur gedaan. Hond kreeg in eerste week wat “prutoogjes”, maar heel snel ging het goed, weer PRACHTIGE volle en glanzende vacht, meer energie, poept goed. Blij mee. Ga dit 2 x per jaar als kuur doen!

 • Top!
  Door Sanne, woensdag 13 september 2023

  Voor een jaar geleden dit aangeraden gekregen door een homeopathische DA. Zij gebruikte hier zo'n biosensor en energieën. Onze hond had dezelfde klachten als toen, en mijn potje was leeg. Deze besteld en net zoals toen, na een week al verbetering! En dat met natuurlijk product!

 • Na gebruik is chronische jeuk sterk verminderd
  Door Willem, woensdag 18 mei 2022

  Hond vind het niet prettig om in de bek te spuiten. Vermengd met beetje vleesvocht en met stukje brood gegeven. Gaat prima.

 • Goed product
  Door Anjs, donderdag 30 december 2021

  Mijn hond gebruik dit op advies van de alternatieve dierenarts. Ze was altijd snel ziek en problemen met de ontlasting. Nu is het ingesteld op een onderhouds dosering. Ze heeft veel meer weerstand zelden nog ziek en ontlasting is regelmatig . Ben dan ook zeer tevreden met dit product mijn hond is er goed van opgeknapt

 • Detox in voor en najaar
  Door Chantal, vrijdag 18 juni 2021

  Inmiddels vast ritueel, in voor en najaar kuur detox, na enting wormenkuur, maar ook zeker na overgang stal/weide seizoen. Makkelijk product, paard heeft er geen moeite mee, en prijs valt reuze mee, omdat het zuinig is in gebruik.