Service
Winkelwagen
Menu

PetSafe Healthy Pet Simple Feed Programmable Digital Pet Feeder

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  PetSafe Healthy Pet Simple Feed Programmable Digital Pet Feeder

  De PetSafe Healthy Pet Simple Feed Programmable Digital Pet Feeder is een uitkomst voor alle eigenaren van huisdieren. Het maakt niet uit of je veel werkt, of je voor jouw gezin zorgt of zelfstandig woont met jouw huisdier, je weet dat er altijd onverwachte activiteiten opduiken. Om te voorkomen dat jouw huisdier door deze activiteiten zonder maaltijden zit, schaf je de Digital Pet Feeder aan. Deze Pet feeder is een opslagbak die geprogrammeerd is om op de gewenste tijden de gewenste hoeveelheid voeding te schenken. Met de Pet Feeder is het mogelijk om tot wel twaalf maaltijden per dag automatisch te geven aan jouw huisdier. De bak heeft een voorraad van maar liefst 5678 ml, waardoor jij minder vaak de bak hoeft na te vullen. De onderdelen, afgezien van de transportband, is gewoon schoon te maken in de vaatwasser. Dankzij de PetSafe Healthy Pet Simple Feed Programmable Digital Pet Feeder geef jij jouw huisdier consistent de juiste hoeveelheid voeding, wat baat heeft met honden die moeten afvallen of huisdier-eigenaren die een drukke levensstijl hebben.

  Eigenschappen

  • Stel handmatig de gewenste hoeveelheid droogvoer in, van minimaal 29 ml tot 946 ml
  • Makkelijk schoon te maken in de vaatwasser, afgezien van de transportband
  • Volledig programmeerbaar om maaltijden te serveren op de gewenste tijden
  • Maaltijden worden rustig gediend, wat voorkomt dat jouw huisdier te snel zijn eten opeet

  Gebruik

  • Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing om de maaltijd hoeveelheid, tijdstippen en voedingsschema in te stellen
  • Zorg dat de voerbak vol zit met brokken[/i]
  • Controleer de eerste maaltijd die geserveerd is door de Pet Feeder om te garanderen dat je de juiste hoeveelheid en juiste tijdstippen hebt ingesteld voor jouw huisdier
  • Geniet van het gemak van de automatische feeder. Vergeet niet om tussendoor de maaltijd bak te controleren en aan te vullen om te voorkomen dat jouw huisdier zonder voer zit.

  Kleur

  Zwart

  Afmeting

  32 x 29 x 14 cm

Andere klanten kochten ook