Service
Winkelwagen
Menu

PetSafe Carelift - Draagsysteem voor de hond

Kies je product (5 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 25,70
(€ 25,70 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Petsafe Carelift - Draagsysteem voor de hond

  Oudere, gewonde of invalide honden hebben soms extra ondersteuning nodig bij het lopen. Petsafe ontwikkelde hiervoor de Carelift. De Carelift is een harnas dat de hond om de voor- en of achterhand omgedaan krijgt, welke u dan op kunt tillen om zo uw hond te ontlasten en te ondersteunen tijdens het lopen. U kunt dit harnas zowel alleen voor de voorkant, alleen voor de achterhand of voor het gehele lijf gebruiken.

  Uniek ontwerp dat op 3 manieren ingezet kan worden

  Door het unieke ontwerp van de Carelift geeft deze zowel ondersteuning ter hoogte van de heupen als rond de buikzone. Dit geeft de hond een prettig gevoel en zorgt ervoor dat de hond minder stress ervaart dan bij gebruikelijke harnassen die alleen aan de heupen of buik tillen. Deze zogenaamde 'fullbody' variant biedt extra ondersteuning over het gehele lijf en kan de gehele dag gewoon omblijven. Er is een beschermend deel speciaal om onder de buik van een reu te bevestigen. Deze kan worden verwijderd bij teven, bij het schoonmaken of bij reuen voor het plassen. U kunt de fullbody variant ook van elkaar scheiden waardoor er een voor- en achter gedeelte overblijft welke beiden ook los van elkaar inzetbaar zijn. Het voorste gedeelte is echter alleen beschikbaar in de fullbody combinatie. Het harnas voor de achterkant kan wel los besteld worden.

  Er zijn 4 tilmethodes:

  1. Achter, in combinatie met de verstelbare riem of het handvat
  2. Voor, in combinatie met het handvat
  3. Voor en achter in combinatie met het handvat
  4. Voor en achter in combinatie met de verstelbare schouderband.

  In de bijlage treft u een uitgebreide instructie hoe u de Petsafe Carelift bij uw hond moet omdoen.

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  Maatvoering van de Carelift
  Maat Borst (A) Taille (B) Gewicht
  Small 31 - 66 cm. 31 - 61 cm. 3 - 16 kg.
  Medium 61 - 84 cm. 48 - 79 cm. 16 - 32 kg.
  Large 79 - 117 cm. 68 - 94 cm. 32 - 59 kg.

  Wat als het Petsafe Carelift niet past?

  Om te controleren of de Petsafe Carelift past, mag u het tuig uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het tuig, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het tuig bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

PetSafe Carelift - Draagsysteem voor de hond ervaringen
 • Mijn hond kon niet meer lopen toen ik deze aandeed
  Door Rohan, maandag 15 januari 2024

  Jammer, mijn herder kon niet ( meer ) lopen met dit tuigje aan . Zat zeker niet te strak en niet te los. Ik kan er niks mee helaas Jammer Ik ga het maar doneren aan een goed doel denk ik....

 • Leek wat teveel gedoe
  Door Karina, woensdag 14 juni 2023

  Niet daadwerkelijk gebruikt, uitgepakt en naast de verlamd geraakte hond gehouden maar het leek me niet erg comfortabel door de dunne bandjes en erg veel gedoe om aan te doen. Het leek ook niet makkelijk om alleen het achterstuk te gebruiken. Niet duidelijk hoe het lijntje wat erbij zit gebruikt moet worden. Gezien we ook een eenvoudige goedkope loophulp elders hadden besteld hebben we daarvoor gekozen en deze retour gestuurd.

 • Geeft hem de nodige steun en vertrouwen
  Door Nils Bolhoven, vrijdag 9 juni 2023

  Omdat mijn hond bovenop zijn neurologische problemen (trillende achterpoten) en door zijn pootjes heen zakken bij vermoeidheid, een TIA heeft gehad, heeft hij erstige hinder bij het lopen. Geen energie en kracht, de stabiliteit is weg.. Om hem te helpen met het lopen heb ik daarom dit systeem aangeschaft. Makkelijk te bevestigen als je hem eenmaal goed op maat hebt gekregen. Hij heeft geen problemen met het lopen ermee, kan ook gewoon plassen als het extra beschermende deel bevestigd is. In eerste instantie maakte ik die los bij het plassen, maar dan zit het harnas enkel vast om zijn heupen en glijd hij af. Overdag geeft het hem extra zekerheid, 's avonds als hij moe is, kan ik hem helpen bij het (trap)lopen of hem gewoon via de 2 handvaten naar boven of beneden tillen. Ideaal! Zonder, was hij beperkt geweest tot een plasje voor de flat. Voor nu, kan hij zo nog even verder tot ik een vervoermiddel heb geregeld om verder weg te kunnen.

 • Bekend product, is super
  Door Nick J, dinsdag 11 april 2023

  Til hulp voor oudere hond, werk super...

 • ?
  Door Michele Noorland, zondag 29 mei 2022

  Ik heb het product teruggestuurd, voldeed niet aan de verwachtingen.