Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Nylabone Dura Chew Plus Medley Hondenkluif

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 9,90
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Nylabone

  Nylabone producten zijn gemaakt van hoogwaardig, gekeurd kunststof. Het schaafsel dat uw hond van de Nylabone afkluift, vormt geen gevaar. De onderdelen verlaten uiteindelijk via de ontlasting het lichaam van uw hond. Het schaafsel van de Nylabone wordt dus niet door het lichaam van uw hond opgenomen. Het is chemisch resistent en gaat geen verbinding aan met het lichaam. Het is niet giftig.

  Nylabone Dura Chew Plus Medley Hondenkluif

  De Nylabone Dura Chew Plus Medley Hondenkluif is geschikt om verveling bij uw hond tegen te gaan. Door de vorm van de kluif kan het bijten erop een bijdrage leveren aan het reinigen van het gebit. Dit bot heeft namelijk een grovere structuur dan de andere producten van Nylabone. Het speelgoed is aan te bevelen voor de fanatieke kauwers.

  Varianten

  • Nylabone Dura Chew Plus Medley Hondenkluif - Small: Geschikt voor volwassen honden tot 11 kg met extreme kauwbehoeftes.
  • Nylabone Dura Chew Plus Medley Hondenkluif - Medium: Geschikt voor volwassen honden tot 16 kg met extreme kauwbehoeftes.
  • Nylabone Dura Chew Plus Medley Hondenkluif - Large: Geschikt voor volwassen honden vanaf 23 kg met extreme kauwbehoeftes.

  Smaak

  Medley smaak van rund, kip en pindakaas.

Andere klanten kochten ook

Nylabone Dura Chew Plus Medley Hondenkluif ervaringen
 • Zeer slecht
  Door Danielke, zondag 25 december 2022

  Mijn hond heeft hem 10 minuten om te kauwen en heeft al grote stukken ervan af gebeten. Dacht eindelijk iets gevonden te hebben waar hij lang plezier van zou hebben maar niet dus. Zeer jammer niet geschikt voor onze minni bull

 • Geweldig
  Door Caroline, vrijdag 16 december 2022

  Dezelfde waardering voor dit bot als voor het bot met de pindakaassmaak. Geweldig bot voor onze Duitse Doggen, ze lopen er allemaal (5 in totaal) weg mee :-)

 • Lekkere kluif
  Door Jan, vrijdag 11 juni 2021

  Ze heeft er een hele kluif aan

 • Recommended
  Door Alejandra, dinsdag 14 juli 2020

  I have a westie and she loves it. She likes the texture. It does not look like she is getting through it any time soon and it is one of few chews I will buy for my dog (knowing she won't choke on it). After a couple of week the toy has some teeth marks but still intact

 • geen intresse
  Door Jennifer, maandag 2 december 2019

  Het bot op zich ziet er goed uit. Gekocht omdat mijn hond een fanatieke kluiver is. Ze is maar klein (4 kg) maar verslind botten van een meter lang in 1 dag! Bizar gewoon. Omdat ze verder niets sloopt en al haar kauwgedrag op de botten richt dacht ik dat dit misschien wat voor haar zou zijn. Maar al zodra ik het uit de verpakking haalde keek ze er niet naar om. Ik heb het bot nog in kippenbouillon gelegd in de hoop dat het misschien lekker zou gaan ruiken maar, uiteindelijk heeft ze het even geprobeerd maar het ligt al weken in de hoek en ze kijkt er niet naar om. Was leuk geweest als ze het wat vond maar helaas niets voor mijn fanatieke kauwer.