Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Nina Ottosson Dog Treat Maze

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Nina Ottosson Dog Treat Maze

  Laat jouw trouwe viervoeter voor zijn traktaties werken met de Dog Treat Maze van Nina Ottosson! Je vult dit spel met de favoriete lekkernijen van je hond. De schijf heeft twee openingen waar de snoepjes doorheen vallen. Het is aan jouw hond om het lekkers uit de Treat Maze te krijgen door deze te laten schommelen en draaien. Door de afwijkende vorm is het altijd een verrassing waar dit spelletje heen tolt en waar de snoepjes terecht komen. Zo blijft dit spelletje keer op keer interessant voor je harige vriend! De Treat Maze van Nina Ottosson heeft moeilijkheidsniveau 2.

  Laat jouw hond zien waar je de snoepjes verstopt. Zo weet hij waar het lekkers te halen valt. In het begin kun je je hond een handje helpen, door hem te laten zien wat de bedoeling van het spelletje is. Jouw enthousiasme zal ongetwijfeld snel op je hond overslaan! Dit spel is bedoeld om samen te spelen, laat je huisdier er dus niet mee alleen.

  De breinbrekende puzzels van Nina Ottosson dagen jouw hond mentaal erg uit. Bovendien kunnen de spellen helpen bij het tegengaan van verveling en daarnaast het verminderen van negatief gedrag.

  Eigenschappen

  • Breinbrekend spelletje voor de gevorderde speler (niveau 2)
  • Puzzel in de vorm van een draaiende, tollende schijf
  • Op alternatieve wijze je huisdier verwennen met iets lekkers
  • Daagt je dier mentaal uit en helpt zo verveling en negatief gedrag tegen te gaan

  Geschikt voor

  De gevorderde speler. Zorg er altijd voor dat dit spel onder supervisie wordt gespeeld.

  Kleur

  Paars en groen

  Afmetingen

  • Diameter: 18 cm
  • Hoogte: 6 cm

  Materiaal

  Kunststof. Om dit spel schoon en fris te houden, was je het met warm water en een milde zeep. Goed afspoelen met schoon water.

Andere klanten kochten ook