Service
Winkelwagen
Menu

Medpets 15 jaar

Het is toch echt al weer 15 jaar geleden sinds Medpets.nl werd opgericht. In de afgelopen 15 jaar is er dan ook erg veel gebeurd en is Medpets flink gegroeid. Met een assortiment van meer dan 15.000 producten, proberen we bij Medpets ieder huisdier en baasje gelukkig te maken!

Hond zit op bank en viert feest

Er was eens…

Soms is het goed om even stil te staan bij alles wat je al hebt bereikt. Ook bij Medpets is er in de afgelopen jaren heel wat gebeurd. Hieronder vind je een overzichtje van de leukste hoogtepunten.

  • Klaar voor de start!Voor Medpets is het allemaal begonnen in 2008 toen Elies van der Graaff startte met Onlinepets B.V. en Medpets.nl werd gelanceerd. Met een groot assortiment aan dierengeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingssupplementen speciaal voor huisdieren was het doel altijd al om ieder huisdier gezond te houden.
  • Tijd voor uitbereidingBij Medpets willen we het liefst zo veel mogelijk huisdieren en hun baasjes helpen en blij maken. Vandaar we sinds 2011 ook producten verkopen in België en Duitsland via Medpets.be en Medpets.de.
  • Medpets verhuistAls Medpets willen we blijven groeien en daarom zijn we eind november 2012 naar een gloednieuw gebouw in Oud Gastel verhuisd. Zo konden we de capaciteit steeds verder vergroten en een breder aanbod bieden.
  • Hoe meer zielen, hoe meer vreugdSinds 2016 kunnen we bij Medpets ook baasjes in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk opvrolijken en ondersteunen met ons brede assortiment via Medpets.fr en Vetsend.co.uk.
  • Is hier nog plek?Door de grotere uitbereidingen in andere landen en een verdere uitbereiding in Nederland moesten we bij Medpets op zoek naar een grotere plek waar alle producten opgeslagen konden worden. In 2018 werd er daarom een nieuw magazijn geopend aan de Emmerblok 1.
  • Iets nieuwsBij Medpets streven we ernaar om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn naar onze klanten. Aangezien we een online platform hebben, speelt de website hierin een zeer belangrijke rol. Sinds 2020 lanceerde we een nieuw platform in Oostenrijk via Medpets.at . Dit nieuwe platform wordt nu steeds meer toegepast in alle andere landen, waar we producten mogen verkopen.
  • Tijd voor iets grotersDoor alle mooie ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de uitbereidingen werd het tijd voor een nog groter magazijn. In 2021 opent Medpets daarom een nieuw magazijn aan de Klerkenveld. Hier worden nu alle pakketjes samengesteld en verstuurd naar alle huisdierbaasjes!

Al veel bereikt

Bij Medpets zijn we trots op alles wat we in de afgelopen jaren hebben bereikt. Zo is Onlinepets een onderdeel van de Top 250 Groeibedrijven 2018 en beschikken we over een Skal certificaat. We proberen zoveel mogelijk dieren te helpen en ondersteunen. Vandaar dat we als Medpets ook een partner zijn van de dierenbescherming. Daarnaast steunen we organisaties die zich inzetten voor de opvang van gedumpte of dakloze dieren. Daarom doneert Medpets elke maand de ‘niet meer verkoopbare producten’. Op deze manier verspillen we niets en kunnen we dieren blijven helpen. Zo kunnen we samen werken aan een beter dierenwelzijn.

Tijd voor een feestje!

Houden jij en je huisdier ook zo van een feestje? Wij bij Medpets ook en daarom hebben we een hoop leuke en lekkere producten, waarmee jij en je huisdier kunnen genieten van een gezellige party. Hieronder vind je een paar van onze favorieten feestartikelen!

Leuke producten