LitterLocker

LitterLocker is een voorloper op het gebied van afvalverwerking met revolutionaire producten als de geurloze LitterLocker en de eenvoudig te reinigen LitterBox. Het bedrijf werd in 2002 opgericht door de doorgewinterde zakenman en uitvinder Maurice Pinsonnault. Vandaag de dag heeft hij een groot team achter zich staan dat ingenieuze oplossingen biedt om jouw leven en dat van je kat te makkelijker te maken!

Voor baby’s

De LitterLocker is oorspronkelijk ontstaan uit een idee om op een innovatieve wijze babyluiers en hun bijkomende geur kwijt te raken. Maurice, toen net vader, ontwikkelde een elegant en praktisch systeem om het vervuilde afval op te vangen. Uiteindelijk werd het systeem aangepast om de uitwerpselen van katten op een makkelijke en hygiënische manier weg te gooien.

LitterLocker

Als kattenbaasje weet je vaak precies wanneer je kat een grote boodschap heeft gedaan; kattenbakvulling kan namelijk nare luchtjes veroorzaken. De LitterLocker is een handige, hygiënische afvalemmer waar je vies kattengrit in kunt deponeren. Met name voor klonterende kattenbakvulling is dit opbergsysteem zeer geschikt. Een speciaal soort folie, gebaseerd op een unieke air seal-technologie, zorgt ervoor dat nare luchtjes geëlimineerd worden. Afval kan tot wel 2 weken in de afvalemmer bewaard worden. Wanneer de zak vol is, trek je simpelweg een nieuw exemplaar uit de navulcassette. Heb je een huishouden met één kat? Dan gaat de cassette zo’n 2 maanden mee. Bij de aanschaf van een LitterLocker ontvang je een kattenbakschep, opbergvak voor de schep en één navulcassette. Wil je je LitterLocker personaliseren? Dat kan! Met de vrolijke hoezen geef je je LitterLocker een volledig ander uiterlijk!

LitterBox

Staat een standaard kattenbak niet mooi in jouw interieur of is deze gewoonweg niet praktisch genoeg? De LitterBox is een elegante kattenbak met een innovatief ontwerp. Deze kattenbak heeft geen kap of deksel, waardoor jouw kat 360 graden zicht heeft wanneer hij zijn behoefte doet. Dat geeft een veilig gevoel! Dankzij de flexibele en hoge randen, kan jouw kat niet knoeien met kattengrit. Het flexibele materiaal zorgt er tevens voor dat de kattenbak gemakkelijk tussen kleine ruimtes past. De LitterBox heeft slimme, geïntegreerde handgrepen waarmee je de kattenbak gemakkelijk kunt opvouwen of transporteren. De LitterBox is daarnaast voorzien van een handige schenktuit, waarmee je vieze kattenbakvulling eenvoudig in de vuilnisbak ‘schenkt’. De LitterBox komt inclusief kattenbakschep.


Toon filters