Service
Winkelwagen
Menu

Lacriforte

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 13,30
(€ 886,67 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Lacriforte

  Lacriforte kan gebruikt worden als kunsttraan en worden toegepast bij honden en katten die te weinig traanvocht produceren of wanneer er kans is op uitdrogen van de oogbol.

  De druppels kunnen tevens worden gebruikt bij oogonderzoek (gonioscopie), voor het reinigen van de ogen en ter vermindering en verwijdering van traanstrepen.

  Gebruiksaanwijzing:

  Lacriforte op kamertemperatuur toepassen. De druppels worden lokaal op het oog gedruppeld met behulp van de druppelflacon. Het is belangrijk dat de punt van de druppelaar niet in contact komt met het oog of de oogharen; het dier zal dan door de oogreflex het oog dichtknijpen.

  Toediening en dosering:

  Lacriforte op kamertemperatuur toepassen. De druppels kunnen lokaal op het oog gedruppeld worden met behulp van de druppelflacon. Bij onvoldoende traanproductie: afhankelijk van de traanproductie kan het nodig zijn om ieder uur een druppel op het oog aan te brengen. Tijdens algehele anaesthesie: op ieder oog enkele druppels aanbrengen. Voor het reinigen van de ogen: een of meerdere druppels in het oog druppelen. Bij traanstrepen: enkele keren daags een of twee druppels in het oog druppelen.

  Lacriforte is 28 dagen houdbaar na openen, mits het product niet in aanraking komt met het oog zelf.

Andere klanten kochten ook

Lacriforte ervaringen
 • Lacriforte voor droge ogen
  Door Gijs, dinsdag 9 mei 2023

  In het jaargetijde van stoken met de c.v. in huis heeft onze shelty vaak last van wat droge ogen. Jaren geleden kregen we lacriforte al van onze dierenarts voor een ander hondjes. Lacriforte is een soort van kunst tranen maar als een hond langer last heeft van rode ogen , dan kan er ook een infectie aan ten grondslag liggen dan altijd dierenarts raadplegen. Verder werkt het voor de droge ogen van onze Mack prima.

 • Zeer goed
  Door Peggy, dinsdag 21 februari 2023

  Omdat ons hondje geen traanvocht aanmaakt krijgt ze lacriforte oogdruppels waardoor ze gewoon alles kan zien. Vele druppels getest maar deze druppels bevallen het beste.

 • Goed!
  Door Riena, woensdag 23 maart 2022

  Ik gebruik het al jaren voor een oudere hondje, die niet genoeg traanvocht aanmaakt. Nu las ik, dat je het ook kunt gebruiken bij honden met traanstrepen. En inderdaad, daar werkt het ook heel goed voor. Traanstrepen zijn na paar weken, nagenoeg helemaal weg. Tevreden

 • kunsttranen hond
  Door Margo, dinsdag 6 juli 2021

  werkt prima en is makkelijk toe te dienen

 • 2
  Door Carien, vrijdag 7 mei 2021

  De druppels drogen hard op. De druppels die via de traanbuis ook in de neusholte komen, zorgen er voor dat de hond een verstopt neusgat heeft door harde snotkorsten.