Service
Winkelwagen
Menu

Kurgo Enhanced Tru-Fit Smart Harness

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Kurgo Enhanced Tru-Fit Smart Harness

  Bij het Kurgo Enhanced Tru-Fit Smart Harness is de focus gelegd op draagcomfort en veiligheid. Het harnas is op 5 verschillende punten verstelbaar om een ideale pasvorm te creëren. Het harnas is te gebruiken voor het uitlaten van de hond en bij het vervoeren in de auto. Het harnas wordt geleverd inclusief veiligheidslus voor bevestiging in de auto. De veiligheidslus wordt bevestigd aan de autogordel zelf in plaats van in de gordelsluiting. Daarnaast is het harnas crash-tested.

  Belangrijke voordelen

  • Inclusief koppelstuk voor bevestiging in de auto
  • Bevat 5 verstelpunten voor maximaal draagcomfort
  • Gevuld borststuk
  • Te reinigen in de wasmachine

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  Welke maat heeft mijn hond nodig?
  Maat Nekomvang Borstomvang Gewichtsindicatie
  XS23 - 33 cm 30 - 44 cm 2 - 5 kg
  S30 - 50 cm 41 - 56 cm 5 - 11 kg
  M40 - 63 cm 46 - 71 cm 11 - 23 kg
  L46 - 76 cm 61 - 86 cm 23 - 36 kg
  XL61 - 89 cm 71 - 112 cm 36 - 50 kg

  Wat als het Kurgo Harnas niet past?

  Om te controleren of het Kurgo Harnas past, mag u het tuig uit de verpakking halen en naast uw hond houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw hond. Indien wij bij terugkomst constateren dat het tuig bevlekt is, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook